Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVEText Simona Halep vs Saisai Zheng 5-5

Hotnews Hotnews,
 LIVEText Simona Halep vs Saisai Zheng 5-5

Saisai Zheng 126 WTA, China, 1,70 metri) este sportiva pe care Simona Halep o intalneste in turul doi de la Wimbledon. Este a doua asiatica iesita in calea jucatoarei noastre la All England Club. Meciul de pe Court 1 este in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVEText Simona Halep vs Saisai Zheng (dupa ora 17:15)

Saisai Zheng 126 WTA, China, 1,70 metri) este sportiva pe care Simona Halep o intalneste in turul doi de la Wimbledon. Este a doua asiatica iesita in calea jucatoarei noastre la All England Club. Meciul de pe Court 1 este in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

Wimbledon: Partida Simona Halep vs Saisai Zheng se va disputa joi, n jurul orei 16:00

Simona Halep 1 WTA) va evolua joi in turul al doilea de la Wimbledon, liderul mondial urmand sa o infrunte pe chinezoaica Saisai Zheng 126 WTA). Partida ar putea incepe in jurul orei 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Simona Halep, n turul trei pe iarba londoneza (7-5, 6-0 cu Saisai Zheng) / Un singur moment de ratacire

Saisai Zheng a propus in primul set un tenis fara sabloane, venind de multe ori cu ceva diferit slice incomod, variatie in lovituri, veniri la fileu - este o buna jucatoare de dublu). Usor deraiata de la planul tactic a fost condusa cu 5-3 in primul set), Simona a strans randurile, a gresit mai putin, iar seria ei castigatoare de game-uri s-a oprit doar dupa ce a dat mana cu arbitra de scaun 10 game-uri la rand). 7-5, 6-0, dupa 76 de minute. in urmatorul meci, Simona va da peste o jucatoare incomoda - Su-Wei Hsieh 48 WTA), o sportiva care a facut victime importante in acest an nu da ritm adversarelor). Se actualizeaza.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara (dupa ora 19:00)

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 2-1 / Surpriza mare la Londra - Petra Kvitova a fost eliminata!

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

inca un rezultat SOC de la Wimbledon: Jucatoarea care a eliminat-o anul trecut pe Simona Halep e OUT!

Simona Halep mai scapa de o adversara redutabila la Wimbledon. Johanna Konta, cea care anul trecut a invins-o pe constanteanca in sferturile competitiei de la All England Club, a fost eliminata joi, in turul.

Simona Halep, lovitura dura de la cine se astepta mai putin. Anuntul facut de Ion Tiriac

Ion Tiriac, proprietarul turneului de la Madrid, a anuntat o schimbare majora, care deja a produs reactii negative in lumea sportului alb. Deciza sa va nemultumi toate jucatoarele, in frunte cu Simona Halep.

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng! (VIDEO)

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )