Libnet.ro
UNICEF

15:00

Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Playtech Playtech,
Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep incepe astazi drumul spre finala mult visata de la Wimbledon 2019, iar adeversara ii va fi Aliaksandra Sasnovich. Urmareste Live Video pe Eurosport! Campioana noastra a fost aproape de ultimul act in anul 2014, cand a pierdut in semifinale in fata Eugeniei Bouchard. Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Simona Halep, . continuă pe Playtech

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Halep la Wimbledon

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

Wimbledon: Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich 6-4, 7-5 Testata serios - Halep, in turul doi pe iarba londoneza

Simona Halep a avut parte de un test important la debutul pe iarba londoneza, Aliaksandra Sasnovich 36 WTA) oferind o replica de calitate. Dupa un prim set in care un singur break a facut diferenta 6-4), Simona a avut nevoie de o cursa nebuna de revenire de la 2-5 pana la 7-5) pentru a evita trimiterea meciului in setul decisiv. Partida de pe Terenul 1 a durat o ora si 41 de minute - urmatorul adversar din turul doi de la Wimbledon: Mihaela Buzarnescu.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich se va disputa la ora 15:00

Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, debuteaza luni. Simona Halep o va intalni in primul tur pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA). Primul meci direct dintre cele doua jucatoare a fost programat primul pe Terenul 1 de la All England Club si va incepe de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot luni, Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu Jessica Pegula, iar Marius Copil se va duela cu Guido Pella.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Wimbledon: Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur - Simona Halep, duel cu Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarele din Romania si-au aflat vineri adversarele din primul tur de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 7, Simona Halep va debuta impotriva Aliaksandrei Sasnovich Belarus, 37 WTA). Daca va trece de primul tur, fostul lider mondial o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Mihaela Buzarnescu 47 WTA) si Jessica Pegula SUA, 74 WTA).

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Simona Halep, dupa victoria cu Sasnovich: Trebuie sa fac tratament si sa vad in ce stare ma aflu

Simona a facut pasul in turul doi de la Wimbledon dupa un succes in doua seturi cu Aliaksandra Sasnovich 36 WTA). Halep a avut unele probleme medicale dupa ce a alunecat in ultimul game al primului set. Fostul lider mondial asteapta acum sa vada care este situatia. Trebuie sa fac tratament acum si sa vad in ce stare ma aflu. Am alunecat pe teren si nu am avut control, am simtit putina durere in spatele genunchiului si la picior, a fost de parere Halep.

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )