Libnet.ro
UNICEF

01:05

Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Playtech Playtech,
Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul romanesc din turul 2 la Wimbledon. Partida incepe la ora 15:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate fazele importante din meci. UPDATE Set Simona! Halep . continuă pe Playtech

Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep incepe astazi drumul spre finala mult visata de la Wimbledon 2019, iar adeversara ii va fi Aliaksandra Sasnovich. Urmareste Live Video pe Eurosport! Campioana noastra a fost aproape de ultimul act in anul 2014, cand a pierdut in semifinale in fata Eugeniei Bouchard. Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Simona Halep, .

La ce ora incepe meciul Simona Halep Mihaela Buzarnescu, in turul 2 la Wimbledon. Cine transmite partida la TV

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul asteptat cu sufletul la gura de toti romanii. Meciul din turul 2 al turneului de la Wimbledon se joaca miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 15:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Primele partide de la Wimbledon vor avea loc luni, zi in care vor putea fi vazuti la treaba trei dintre sportivii romani prezenti la Londra. Marius Copil va debuta contra argentinianului Guido Pella, iar pe tabloul de simplu feminin vor evolua Simona Halep favorita 7) si Mihaela Buzarnescu 47 WTA).

Wimbledon: Simona Halep vs Mihaela Buzarnescu se va disputa miercuri, dupa ora 15:00

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar meciul dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu va fi al doilea de pe Terenul 2 va incepe dupa ora 15:00).

Live Stream Online Sorana Cirstea Amanda Anisimova Live Video pe Eurosport Player Wimbledon 2019

Marti, de la ora 15:00, se va disputa partida Sorana Cirstea, 26 WTA Amanda Anisimova 77 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbledon, Marea Britanie. Urmareste LIVE Stream Online confruntarea! Anisimova este la prima intalnire cu Wimbledon, dar la al doilea duel disputat pe iarba, iar Carstea este o adeversara incomoda in .

Simona Halep s-a impus in duelul romanesc de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, si s-a calificat in tur.

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Mihaela Buzarnescu a venit cu elanul ofensiv 25 de lovituri castigatoare), a interpretat o partitura agresiva, a dus-o pe Simona Halep pana in setul decisiv, insa avantajul experientei la nivel inalt si-a spus pana la urma cuvantul 6-3, 4-6, 6-2 pentru Simona, dupa o ora si 51 de minute). Halep a avut parte de un test serios, intr-un meci care a avut un ritm ridicat si in care Miki a prezentat poate cel mai bun tenis al sau de dupa accidentarea suferita in vara anului trecut. Pentru un loc in optimi, Halep se va lupta cu Victoria Azarenka 2-2 in meciurile directe).

DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

Simona Halep 27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )