Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Mihaela Buzarnescu a venit cu elanul ofensiv 25 de lovituri castigatoare), a interpretat o partitura agresiva, a dus-o pe Simona Halep pana in setul decisiv, insa avantajul experientei la nivel inalt si-a spus pana la urma cuvantul 6-3, 4-6, 6-2 pentru Simona, dupa o ora si 51 de minute). Halep a avut parte de un test serios, intr-un meci care a avut un ritm ridicat si in care Miki a prezentat poate cel mai bun tenis al sau de dupa accidentarea suferita in vara anului trecut. Pentru un loc in optimi, Halep se va lupta cu Victoria Azarenka 2-2 in meciurile directe). continuă pe Hotnews

Simona Halep ajunge in turul 3 la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu

De trei seturi a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in runda a treia la Wimbledon.

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

Simona Halep 27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a debutat, luni, la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului in tenis. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep joaca luni la Wimbledon

Fosta lidera mondiala Simona Halep va debuta la Wimbledon chiar in prima zi a competitiei de la All England Crocket Club.

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )