Libnet.ro
UNICEF

17:30

Live Stream Online Simona Halep Viktoria Azarenka Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Playtech Playtech,
Live Stream Online Simona Halep Viktoria Azarenka Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca vineri, 5 iulie 2019, in turul 3 la Wimbledon. Partida a fost programata pentru ora 15:00, dar ora de start poate fi schimbata in functie de celelalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format text si . continuă pe Playtech

Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul romanesc din turul 2 la Wimbledon. Partida incepe la ora 15:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate fazele importante din meci. UPDATE Set Simona! Halep .

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona .

Live Stream Online Neversea 2019. Intra si vezi Video cu festivalul. Ce se intampla acum, in direct

Festivalul Neversea 2019 isi asteapta in continuare petrecaretii la malul marii. Cei care nu au mai apucat bilete pot urmari imagini live stream online de la Neversea pe contul oficial de Youtube al festivalului, dar si pe pagina de Facebook. Petrecerea continua pana luni dimineata. Live Stream Online Neversea 2019 Festivalul a inceput joi, 4 .

Live Stream Online Sorana Cirstea Amanda Anisimova Live Video pe Eurosport Player Wimbledon 2019

Marti, de la ora 15:00, se va disputa partida Sorana Cirstea, 26 WTA Amanda Anisimova 77 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbledon, Marea Britanie. Urmareste LIVE Stream Online confruntarea! Anisimova este la prima intalnire cu Wimbledon, dar la al doilea duel disputat pe iarba, iar Carstea este o adeversara incomoda in .

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

Wimbledon: Simona Halep, in optimi dupa 6-3, 6-1 cu Victoria Azarenka Instructie

Nu a servit grozav procentaj slab pe primul), dar a fost incredibila la capitolele deplasare, adancime in executii si la retur. in plus, a comis putine erori nefortate, iar defensiva a fost punctul forte. Simona Halep a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a o invinge pe Victoria Azarenka 6-3, 6-1) si pentru a obtine astfel calificarea in optimile de la Wimbledon.

UPDATE Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon, dupa ce a SPULBERAT-O pe Victoria Azarenka in doua seturi. Cu cine va juca in meciul urmator

35: La finalul meciului, Simona Halep a oferit o declaratie de mare campioana. Nu a fost atat de usor precum o arata scorul. M-am simtit foarte bine pe teren, am fost pozitiva si increzatoare.

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

inca un avertisment pentru Simona Halep. Un fost mare campion mizeaza azi pe Viktoria Azarenka

Simona Halep va juca azi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cu Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial si dublu castigatoare de Grand Slam.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )