Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE TEXT: Simona Halep o intalneste pe Nao Hibino de la ora 17.45 in primul tur la Roland Garos

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Simona Halep o intalneste pe Nao Hibino de la ora 17.45 in primul tur la Roland Garos

Se apropie primul meci al Simonei Halep la Roland Garos in compania niponei Hibino! Prima partida de pe Terenul 2 s-a terminat repede, cu victoria lui Raonic, scor 6-3, 6-2, 7-6 in fata lui Tipsarevic, si mai ramane de jucat decisivul dintre Sock si Haase, care trebuia sa aiba loc duminica. Apoi, Halep si Hibino isi vor face intrarea pe teren luni in jurul orei 17:45. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Simona Halep a invins-o in doua seturi 6-2, 6-0 pe Nao Hibino in primul tur la Roland Garos

Primul meci al Simonei Halep la Roland Garos in compania niponei Hibino s-a terminat dupa 43 de minute cu victoria Simonei in minim de seturi: 6-2, 6-0. Evolutia romancei a fost una solida cu dese ruperi de ritm si cu o buna viziune a punctelor importante.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

Simona Halep, veste proasta in prima zi la Roland Garros. Ce a anuntat antrenorul ei

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a anuntat, printr-un mesaj postat pe Twitter, ca meciul constantencei Simona Halep cu Nao Hibino Japonia, 70 WTA), din primul tur al turneului dotat cu permii to.

Meciul Simonei Halep cu japoneza Nao Hibino a fost amanat din cauza ploii. Vezi in ce zi a fost reprogramat meciul

Meciul Simonei Halep cu Nao Hibino Japonia, 70 WTA) din primul tur al turneului de la Roland Garros a fost amanat pentru ziua de luni din cauza ploii. Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

Ce cred specialistii americani despre Simona Halep inaintea debutului ei la Roland Garros

Simona Halep va juca azi in primul tur al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe jucatoarea japoneza Nao Hibino locul 70 WTA),.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep va debuta duminica. Vezi programul romancelor in primul tur

Tenismena Simona Halep va debuta duminica pe arena Suzanne-Lenglen impotriva japonezei Nao Hibino, in varsta de 21 de ani. Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat, sambata,.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep si Adrian Ungur vor evolua duminica

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua in prima de intreceri de la Roland Garros, sportiva nascuta la Constanta intalnind-o pe Nao Hibino 70 WTA) in primul tur al competitiei. Meciul va fi ultimul de pe Suzanne-Lenglen. Tot duminica va juca si Adrian Ungur 204 ATP) impotriva olandezului Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP). Va fi prima partida de pe Terenul 17.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )