Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE TEXT: Simona Halep a invins-o in doua seturi 6-2, 6-0 pe Nao Hibino in primul tur la Roland Garos

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Simona Halep a invins-o in doua seturi 6-2, 6-0 pe Nao Hibino in primul tur la Roland Garos

Primul meci al Simonei Halep la Roland Garos in compania niponei Hibino s-a terminat dupa 43 de minute cu victoria Simonei in minim de seturi: 6-2, 6-0. Evolutia romancei a fost una solida cu dese ruperi de ritm si cu o buna viziune a punctelor importante. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Simona Halep o intalneste pe Nao Hibino de la ora 17.45 in primul tur la Roland Garos

Se apropie primul meci al Simonei Halep la Roland Garos in compania niponei Hibino! Prima partida de pe Terenul 2 s-a terminat repede, cu victoria lui Raonic, scor 6-3, 6-2, 7-6 in fata lui Tipsarevic, si mai ramane de jucat decisivul dintre Sock si Haase, care trebuia sa aiba loc duminica. Apoi, Halep si Hibino isi vor face intrarea pe teren luni in jurul orei 17:45.

Start la Roland Garros: Totul despre turneul la care Simona Halep e cotata cu a doua sansa la castigarea trofeului!

Roland Garrosul incepe duminica la Paris cu o mare favorita pe tabloul feminin, liderul mondial Serena Williams, si un grup de urmaritoare din care fac parte Halep, Azarenka si Kerber.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa debutezela turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime. In cele din urma, din cauza ploii, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ziua de luni. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a confirmat informatia pe contul sau oficial de Twitter.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Clasament WTA: Simona Halep, in continuare pe locul sase. Patricia Tig, pentru prima data in Top 100

Jucatoarea de tenis Simona Halep ramane, in continuare, pe locul sase in clasamentul WTA, cu 4. 301 puncte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )