Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE TEXT. Traian Basescu: Romania NU apreciaza ca in Ucraina de Est s-a produs o invazie. Putin vrea sa creeze o Transnistrie de dimeniuni mai mari

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Traian Basescu: Romania NU apreciaza ca in Ucraina de Est s-a produs o invazie. Putin vrea sa creeze o Transnistrie de dimeniuni mai mari

Presedintele Traian Basescu a precizat, joi seara, ca, in urma consultarilor cu specialistii in politica externa, Romania nu considera ca in Ucraina a avut loc o invazie, insa exista o escaladare semnificativa a sprijinului pe care Rusia il acorda separatistilor. Seful statului a mai aratat ca Vladimir Putin urmareste sa creeze in estul Ucrainei o Transnistrie de mai mari dimensiuni, prin care sa impiedice Ucraina sa ratifice Tratatul de Asociere cu UE. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Traian Basescu: Romania NU apreciaza ca in Ucraina de Est s-a produs o invazie. Putin vrea sa creeze o Transnistrie de dimensiuni mai mari

Presedintele Traian Basescu a precizat, joi seara, ca, in urma consultarilor cu specialistii in politica externa, Romania nu considera ca in Ucraina a avut loc o invazie, insa exista o escaladare semnificativa a sprijinului pe care Rusia il acorda separatistilor. Seful statului a mai aratat ca Vladimir Putin urmareste sa creeze in estul Ucrainei o Transnistrie de mai mari dimensiuni, prin care sa impiedice Ucraina sa ratifice Tratatul de Asociere cu UE.

Basescu: Romania nu apreciaza ca in Ucraina s-a produs o invazie. Se produce o debalansare a capacitatii de lupta in favoarea separatistilor

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in Ucraina nu a avut loc o invazie a militarilor rusi. Romania nu apreciaza ca impotriva Ucrainei s-a produs o.

Basescu: Romania nu apreciaza ca in Ucraina s-a produs o invazie. Se produce o debalansare a capacitatii de lupta in favoarea separatistilor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in Ucraina nu a avut loc o invazie a militarilor rusi. Romania nu apreciaza ca impotriva Ucrainei s-a produs o.

LIVE TEXT. Basescu: E prima data cand se intampla asta de 10 ani. Mi se pare o neasumare publica

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa,miercuri, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Nu suntem in fata unei invazii

Traian Basescu a sustinut astazi o conferinta de presa, in care a abordat problema din Ucraina, acolo unde au patruns militari ai Federatiei Ruse. Iata principalele declaratii ale Presedintelui:- As vrea.

Traian Basescu: Urmatoarea sedinta a CSAT va avea loc pe 3 septembrie. Va fi premergatoare summitului NATO

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca urmatoarea sedinta a CSAT va avea loc pe 3 septembrie si nu are ca subiect Ucraina, seful statului mentionand ca acesta va pregati summitul NATO, relateaza Me.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la 19.30

Presedintele Traian Basescu sustine joi seara, la ora 19. 30, o declaratie de presa, despre situatia din Ucraina.

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Catherine Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Traian Basescu a primit-o joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, Inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate. Cei doi au apreciat ca situatia de securitate din estul Ucrainei se mentine extrem de.

Traian Basescu: Riscul de DERAPAJ ECONOMIC este major, daca Romania nu isi va respecta angajamentele

Presedintele Traian Basescu a avertizat joi, la ceremonia de depunere a juramantului de catre Darius Valcov ca ministru al Bugetului, ca, daca Romania nu isi va respecta angajamentele asumate prin Tratatul.

Traian Basescu, cercetat pentru spalare de bani

Grupul de Investigatii Politice a cerut redeschiderea dosarului de spalare de bani al lui Traian Basescu. Presedintele GIP Mugur Ciuvica a solicitat Oficilului National de Prevenire si Combatere a spalarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )