Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVE VIDEO, ora 22.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO, ora 22.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale

Simona Halep e la un singur meci de semifinalele turneului de la Indian Wells si are nevoie de victorie in meciul cu Petra Martici, pentru a ajunge acolo. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO, ora 20.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in aceasta seara in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

LIVE VIDEO, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale

Simona Halep e la un singur meci de semifinalele turneului de la Indian Wells si are nevoie de victorie in meciul cu Petra Martici, pentru a ajunge acolo.

LIVE VIDEO- in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in acum in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

LIVE VIDEO Simona Halep vs. Petra Martici, pentru un loc in semifinale. Liderul mondial se impune in primul set

Simona Halep e la un singur meci de semifinalele turneului de la Indian Wells si are nevoie de victorie in meciul cu Petra Martici, pentru a ajunge acolo.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Indian Wells dupa o inclestare teribila

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a trecut de Petra Martici in trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-3.

VIDEO Simona Halep e in sferturi la Indian Wells! Romanca, resuscitata din nou de interventia lui Darren Cahill

Simona Halep a trecut in optimile turneului de la Indian Wells de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute.

Adevarul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Indian Wells: Simona Halep vs Qiang Wang, prima partida a zilei de pe arena centrala (de la ora 20:00)

Simona Halep va deschide marti balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie prima a zilei. Disputa va incepe la ora 20:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Indian Wells: Simona Halep vs Petra Martic se va disputa miercuri, in jurul orei 23:00

Simona Halep 1 WTA) va juca miercuri in sferturile turneului de la Indian Wells, adversara urmand sa ii fie Petra Martic Croatia - 51 WTA). Disputa de pe arena centrala va incepe in jurul ore 23:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep vs Petra Martic se va disputa miercuri, in jurul orei 22:00

Simona Halep 1 WTA) va juca miercuri in sferturile turneului de la Indian Wells, adversara urmand sa ii fie Petra Martic Croatia - 51 WTA). Disputa de pe arena centrala ar putea incepe in jurul orei 22:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )