Libnet.ro
UNICEF

21:30

LiveText Simona Halep vs Johanna Konta 6-5

Hotnews Hotnews,
 LiveText Simona Halep vs Johanna Konta 6-5

In 2017, Johanna Konta o elimina pe Simona Halep in sferturile de la Wimbledon. De atunci, multe s-au schimbat, britanica traversand perioade mai putin reusite. Ramane insa o adversara incomoda, capabila sa invinga favorite intr-o zi buna. Simona Halep vs Johanna Konta din turul trei de la Madrid va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText Simona Halep vs Johanna Konta (de la ora 13:05)

In 2017, Johanna Konta o elimina pe Simona Halep in sferturile de la Wimbledon. De atunci, multe s-au schimbat, britanica traversand perioade mai putin reusite. Ramane insa o adversara incomoda, capabila sa invinga favorite intr-o zi buna. Simona Halep vs Johanna Konta din turul trei de la Madrid va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Johanna Konta 7-5, 6-1/ Halep, in optimi - Testata doar un set

Johanna Konta din primul set a adus aminte de varianta de top din 2017, atunci cand ajungea in semifinale la Wimbledon. Britanica a pus totul pe cartea ofensivei, a condus cu 4-2, dar Simona a stiut cum sa varieze si sa o scoata pas cu pas pe britanica din zona de confort. Dupa ce a castigat cu 7-5 primul set, Halep s-a dezlantuit si a castigat a doua mansa cu 6-1. in fata unei adversare care parea teleghidata, Simona a aratat multa inteligenta in joc, numarul trei mondial apasand butoanele potrivite pentru a o scoate pe Konta din priza. in optimi, Halep va da peste Viktoria Kuzmova Slovacia, locul 46 WTA). Se actualizeaza.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid (marti, 13:00)

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial a intalnit-o pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

VIDEO E o rusine! Unul dintre cele mai urate episoade din istoria tenisului a avut loc la un meci dintre Simona Halep si Johanna Konta

Simona Halep o intalneste pe Johanna Konta in turul al doilea al turneului de la Madrid, partida programata astazi, de la ora 13.

LiveText Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 0-0

Aventura Simonei Halep la turneul de la Madrid pe care l-a castigat in doua randuri) incepe duminica, atunci cand jucatoarea noastra o intalneste pe Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA). Cele doua nu s-au mai duelat pana acum. Partida este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 6-4/ Halep, in turul doi - A evitat la timp complicatiile

Simona Halep a avut un prim set fantastic contra jucatoarei Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA), numarul trei mondial administrandu-i adversarei un bagel 6-0). Desi au mai aparut si erorile, Halep a ramas la un nivel inalt pana la 5-2 in mansa a doua, moment din care rusoaica a profitat de neinspiratia Simonei s-a ajuns la 5-4). Halep a reusit insa sa evite complicatiile si sa inchida partida dupa o ora si 14 minute, scor 6-0, 6-4. Se actualizeaza.

Simona Halep, lovitura inedita in meciul cu Johanna Konta! Reactia publicului. VIDEO

Simona Halep a invins-o, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportiva britanica Johanna Konta si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. in timpul meciului, Simona a reusit o lovitura care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Romanca nu a avut deloc un meci usor cu Johanna Konta. A pierdut [] .

Simona Halep, dupa victoria cu Johanna Konta: Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei

Simona Halep s-a calificat marti in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-1, in fata jucatoarei Johanna Konta 41 WTA). Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei. incerc sa fiu calma, increzatoare, a precizat numarul trei mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )