Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa presedintelui: Iohannis a pus ca eu sa fiu anihilat

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa presedintelui: Iohannis a pus ca eu sa fiu anihilat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut o serie de declaratii legate de numirea lui Gabriel Vlase ca director al SIE. Nu a considerat important sa-si exercite intr-un timp normal,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei.

Liviu Dragnea: Decizia luata de Iohannis si un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca indiferent cum ar fi, eu sa fiu anihilat. Maine pot sa imi faca 1.000 de dosare (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa adoptarea modificarilor Codului penal in Camera deputatilor, ca acesta este dedicate justitiabililor din Romania. intrebat daca modificarile au fost facute cu.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa votarea Codului Penal: Nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata / Decizia lui Iohannis si a unui grup restrns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu sa fiu anihilat

Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, ca modificarile aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul sau si a sustinut ca nu crede ca va scapa, dar nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, ci doreste sa lase in urma o tara mai buna.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie

Liviu Dragnea, a spus ca nu crede ca va scapa in urma modificarii codurilor penale. El a mai adaugat ca nu vrea sa plece din aceasta functie ca prostul, ci sa lase in urma o tara mai.

Reactia lui Liviu Dragnea, intrebat daca Codul Penal ii este dedicat: M-am saturat

Intrebat daca Codul Penal ii este dedicat chiar lui insusi, Liviu Dragnea a spus clar ca nu, ca este dedicat justitiabililor din Romania. Nu, este un Cod Penal dedicat justitiabililor din Romania.

Liviu Dragnea, reactie la criticile DNA: Parlamentul este atacat din toate partile(VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Parlamentul este atacat din toate partile, referindu-se la comunicatul DNA prin care sunt denuntate modificarile la Codul penal privind infractiunea de abuz in serviciu. Vreau sa.

Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca are o framantare mult mai mare decat modificarea Codului si anume adoptarea legii offshore-ului, afirmand ca este inadmisibil ca.

Deputat USR: Daca pe Calin Farcas il chema Liviu Dragnea statul roman ar fi gasit un milion de euro

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca daca in locul lui Calin Farcas, tanarul de 29 de ani care a murit dupa ce a asteptat doi ani pentru un transplant de plamani, ar fi fost Liviu Dragnea, statul roman nu -ar fi lasat sa moara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )