Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, acuzatii grave despre protestatarii de la Iasi: Acolo erau foarte multe jointuri. Daca eram noi ne bagau in dube

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, acuzatii grave despre protestatarii de la Iasi: Acolo erau foarte multe jointuri. Daca eram noi ne bagau in dube

Atac al presedintelui PSD Liviu Dragnea la adresa sefului statului. El a a declarat, la un post de televiziune, ca summit-ul de la Sibiu nu a adus niciun beneficiu Romaniei. , si ca, din informatiile pe care. continuă pe Antena3

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

LIVIU DRAGNEA: Basescu si Iohannis au manat acest popor la ura si dezbinare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la mitingul organizat in Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au manat poporul la ura si dezbinare si i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, iar in prezent tara noastra are nevoie de patriotism si patrioti.

Liviu Dragnea: Sarbatorim azi Ziua Victoriei / 9 mai este sarbatorita ca Ziua Victoriei impotriva Germaniei naziste in Rusia, occidentalii celebreaza data de 8 mai

Liviu Dragnea a declarat joi, la Iasi, ca in 9 mai sarbatorim Ziua Victoriei, cand a fost pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial. Statele Unite si tarile occidentale celebreaza Ziua Victoriei in 8 mai, in timp ce data de 9 mai este sarbatorita de Rusia si de tari din fosta sfera de influenta a URSS.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Liviu Dragnea, la Iasi: Azi facem parte din lumea civilizata a Uniunii Europene si asta e cea mai pretioasa realizare politica a noastra

Suntem un stat suveran, o natiune independenta, care nu datoreaza Europei decat o uriasa recunostinta, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la mitingul social-democratilor de la Iasi, acolo.

Liviu Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: Au gasit la ei bolovani, pietre si bate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la mitingul social-democratilor organizat la Galati, ca autoruitatile au gasit bolovani si bate la protestatarii anti-PSD, informeaza.

Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: I-au gasit cu bolovani si bate. Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, oameni buni

Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Galati, ca cei care protestatarii anti-PSD au fost gasiti avand asupra lor bolovani si bate si ca se pregateau sa faca scandal la miting. Peste tot pe unde.

Liviu Dragnea, greseala grava la Iasi. Ce spune despre Stefan cel Mare

Liviu Dragnea a vrut sa para destept in fata celor care s-au adunat la Iasi sa ii asculte discursul. A facut referire la Stefan cel Mare, despre care a spus ca a purtat 47 de batalii, dar se pare ca liderul PSD a citit din cartea gresita sau a fost informat eronat. Patria inseamna pace, [] .

Liviu Dragnea: 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani. Va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat, joi, pe Facebook, un mesaj in care vorbeste despre semnificatie zilei de 9 mai pentru Romania. Social-democratul a amintit ca la data de 9 mai Romania si-a proclamat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )