Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea: Alina Gorghiu poate fi acuzata de plagiat

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Alina Gorghiu poate fi acuzata de plagiat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca nu doreste sa comenteze ce spune Alina Gorghiu, cum ca va demisiona din fruntea PNL daca va exista varianta formarii unui guvern PSD-PNL,. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, despre atacul lui Ponta: O marlanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a catalogat atacul lui Victor Ponta la Bogdan Olteanu, care a fost retinut vineri, drept o marlanie. E omarlanie, a spus Alina.

Retinerea lui Bogdan Olteanu: Ponta si Tariceanu o cearta pe Alina Gorghiu

La fel ca in toate cazurile in care un politician este incatusat, si retinerea lui Bogdan Olteanu a fost un bun prilej de rafuaiala intre liderii politici. Tonul l-a dat fostul premier Victor Ponta, care a acuzat-o pe Alina Gorghiu ca isi reneaga trecutul.

Surse: Alina Gorghiu va candida la Arges. O sa merg undeva unde o sa incerc sa maximizez rezultatul, undeva unde PNL-ului i-a fost mai greu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va renunta la fieful sau obisnuit din Bucuresti. Potrivit unor surse liberale Gorghiu va candida la Arges, acolo unde locuiesc parintii sai, potrivit.

Sefii PNL fug din Bucuresti dupa esecul de la locale: Alina Gorghiu va candida in Arges

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va renunta la fieful sau obisnuit din Bucuresti. Potrivit unor surse liberale Gorghiu va candida la Arges, acolo unde locuiesc parintii sai, potrivit.

Alina Gorghiu, reactie pe Facebook dupa atacurile la adresa ei in cazul lui Bogdan Olteanu

Alina Gorghiu a scris pe Facebook ca regreta ca politica romaneasca este coborata la nivel de jigniri si atacuri la persoana si sustine ca politicienii trebuie sa fie un exemplu pentru societate,.

Alina Gorghiu: imi pare rau ca politica in Romania este coborata la acest nivel

Copresedintele PNL Alina Gorghiu isi exprima regretul ca politica romaneasca este coborata la nivel de jigniri si atacuri la persoana sau familie si sustine ca politicienii trebuie sa fie un exemplu pentru societate, sa fie corecti si decenti in activitatea lor publica.

Alina Gorghiu, copresedintele PNL: Bogdan Olteanu este un om foarte corect. il consider nevinovat

Alina Gorghiu spune ca singurii care vor transa soarta viceguvernatorului BNR, acuzat ca a luat spaga un milion de euro, vor fi judecatorii.

Tariceanu: Alina Gorghiu nu ajungea nimic fara Bogdan Olteanu

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac, vineri, la adresa actualei copresedinte a partidului, Alina Gorghiu, spunandu-i ca fara ajutorul lui Bogdan Olteanu nu ajungea.

Alina Gorghiu: Sotul meu e o victima colaterala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca sotul ei, economistul Lucian Isar, este o victima colaterala in scandalul nou aparut si nu doreste, asa cum se aude, sa-i ia locul lui Bogdan Olteanu in.

Europarlamentar: Retinerea lui Bogdan Olteanu, o pata pe obrazul BNR. Alina Gorghiu sa dea explicatii

Europarlamentarul Cristian Preda isi aduce aminte ca actualul copresedinte PNL, Alina Gorghiu, la inceputurile carierei politice era foarte apropiata de Bogdan Olteanu si ar putea oferi niste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )