Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liviu Dragnea amana CEx-ul PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea amana CEx-ul PSD

Se amana Cex-ul anuntat pentru saptamana aceasta. Liviu Dragnea pare sa fi disparut fix in ziua in care trebuia sa fie sedinta in care trebuia sa se fixeze Comiterul Executiv. Neoficial, sedinta era. continuă pe Antena3

PSD trebuie sa cantareasca intre pozitiile lui Tariceanu si Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Toader trebuie sa ramana, iar presedintele Klaus Iohannis ca trebuie sa plece.

Curtea de Apel Bucuresti amana contestatia lui Liviu Dragnea

Update:Curtea de apel Bucuresti nu mai judeca vineri plangerea lui Liviu Dragnea, depusala inceputul acestei luni. Judecatorii au amanat dosarul pentru data de 23 noiembrie. Liderul PSD este.

Liviu Dragnea isi sarbatoreste ziua de nastere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

Seful PSD, Liviu Dragnea, isi petrece ziua de nastere la mosia din Alexandria. Dragnea implineste 56 de ani si sarbatoreste departe de ochii presei, informeaza B1 TV. Presedintele social-democratilor a.

Ce mesaje i-au transmis PSD-istii lui Liviu Dragnea de ziua lui / Bacalbasa: Nu l-am sunat, eu sunt eficace, sunt mereu cu gndul bun

Mai multi lideri judeteni ai PSD au tinut sa-i transmita mesaje cu urari lui Liviu Dragnea, care duminica implineste 56 de ani, mesaje similare fiind postate si pe paginile unor organizatii judetene. Cu toate acestea, sunt si social-democrati care nu i-au transmis nimic, cel putin nu in mod direct, cum e cazul deputatului Nicolae Bacalbasa care a spus ca l-a sunat pe Dragnea si nu i-a pregatit un cadou, dar ca el este mereu cu gandul bun.

Ludovic Orban: Remanierea guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca marea remaniere guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga baronilor care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD. Orban a declarat,.

Avalansa de mesaje acide, pe Facebook, de ziua lui Liviu Dragnea: Ce `urari` a primit liderul PSD

Liviu Dragnea implineste duminica, 28 octombrie, 56 de ani. De ziua lui, liderul PSD a primit pe pagina sa de Facebook nenumarate mesaje de la contestatarii sai, care s-au intrecut in mesaje cat mai acide pentru.

Liviu Dragnea il contrazice pe Adrian Tutuianu: PSD nu a a dat niciunei institutii de presa 2 milioane de euro. Demersul Antenei 3 de a il da in judecata este unul corect

Liviu Dragnea l-a criticat vineri pe vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu pentru afirmatiile facute in inregistrarea aparuta in spatiul public in care acesta afirma ca contestatarii presedintelelui PSD nu.

Liviu Dragnea i-a convocat in sedinta de urgenta pe Eugen Teodorovici si Paul Stanescu: Tensiuni intre liderul PSD si ministrul Dezvoltarii

Liviu Dragnea trece la impartirea banilor. Seful PSD i-a chemat la el pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, si pe cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce alesii locali i-au cerut mai multi bani la.

Liviu Dragnea, declaratie despre Toader: Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul.

Tariceanu: Nu am avut de gand, nu am de gand si nu voi avea de gand sa rup coalitia si acelasi lucru cred ca il impartaseste si colegul meu, Liviu Dragnea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca nu are de gand sa rupa coalitia, adaugand ca el crede ca si presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de aceeasi parere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )