Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea, anunt important pentru agricultori: Doua milioane de hectare vor fi irigabile!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, anunt important pentru agricultori: Doua milioane de hectare vor fi irigabile!

Un obiectiv strategic pentru agricultura este reabilitarea sistemului de irigatii, care urmeaza sa deserveasca o suprafata de aproape 2 milioane de hectare, a anuntat, vineri, presedintele PSD, Liviu. continuă pe Antena3

Anunt important pentru calatorii RATB! Cand ar putea fi reluata plata prin SMS

Regia Autonoma de Transport Bucuresti estimeaza ca va relua, dupa 15 mai, serviciul de plata a calatoriilor cu mijloacele de transport in comun prin SMS la numarul 7458, disponibil in cele patru.

Liviu Dragnea, atac la inspectorii ANAF: Au o mentalitate de tip sovietic

Liviu Dragnea a reactionat dur la un material de presa in care se specifica faptul ca inspectorii ANAF ar fi avut un target de amenzi de 6 milioane de lei pe an, sustinand ca acestia au mentalitate de.

Liviu Dragnea: Rosiile cultivate in cadrul programului de sprijin pentru tomate sunt curate suta la suta. Ministrul Agriculturii: in aceasta perioada, au fost scoase pe piata 216 tone

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, ca rosiile cultivate in cadrul Programului de sprijin pentru tomate nu contin pesticide sau alte produse chimice. La randul sau, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, in aceasta perioada, producatorii romani au scos pe piata 216 tone de tomate, iar inainte de ajunge in piata au fost prelevate probe de la rosii si au fost analizate.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/ Liviu Dragnea spera sa intre pe usile deschise de lobbyisti la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita pentru ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica.

Liviu Dragnea, in cautarea unei scuze pentru a intarzia la receptia presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus.

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost in problema indemnizatiilor. Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu este de acord cu plafonarea indemnizatiilor pentru mame, dar formatiunea a comunicat prost. Nu sunt de.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )