Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea: Rosiile cultivate in cadrul programului de sprijin pentru tomate sunt curate suta la suta. Ministrul Agriculturii: in aceasta perioada, au fost scoase pe piata 216 tone

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Rosiile cultivate in cadrul programului de sprijin pentru tomate sunt curate suta la suta. Ministrul Agriculturii: in aceasta perioada, au fost scoase pe piata 216 tone

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, ca rosiile cultivate in cadrul Programului de sprijin pentru tomate nu contin pesticide sau alte produse chimice. La randul sau, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, in aceasta perioada, producatorii romani au scos pe piata 216 tone de tomate, iar inainte de ajunge in piata au fost prelevate probe de la rosii si au fost analizate. continuă pe România Liberă

Cu ce promisiuni devenite realitate se lauda Liviu Dragnea: rosiile romanesti ajunse in piete

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu ezita sa se laude cu promisiunile din campania electorala pe care le respecta. De aceasta data, Dragnea anunta ca rosiile romanesti subventionate au ajuns in piete.

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/ Liviu Dragnea spera sa intre pe usile deschise de lobbyisti la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita pentru ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica.

Liviu Dragnea, declaratii anti-gratiere: Prioritatea PSD o reprezinta aplicarea programului de guvernare, nu gratierea faptelor de coruptie / Ne gandim serios daca Legea Gratierii mai e oportuna

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se gandeste serios daca Legea Gratierii mai e oportuna si a anuntat ca va opri proiectul gratierii la Camera Deputatilor pana in momentul in care Guvernul va trimite la Parlament intregul pachet de legi ale justitiei. Dragnea a mai spus ca prioritatea PSD e aplicarea programului de guvernare si nu gratierea faptelor de coruptie, motivand astfel inlocuirea lui Serban Nicolae de la sefia comisiei juridice din Senat si de la sefia grupului senatorial al PSD.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Liviu Dragnea despre Nicolae Bacalbasa: L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbasa va reprezenta subiect de discutie in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de miercuri al partidului, in conditiile in care, considera Dragnea, nu este in regula sa existe astfel de iesiri obscene in Parlament, unde parlamentarii nu sunt pe persoana fizica.

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Liviu Dragnea, in cautarea unei scuze pentru a intarzia la receptia presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus.

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost in problema indemnizatiilor. Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu este de acord cu plafonarea indemnizatiilor pentru mame, dar formatiunea a comunicat prost. Nu sunt de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )