Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting urias, dar in alta locatie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting urias, dar in alta locatie

Liviu Dragnea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a fost doar inceputul mitingurilor pentru PSD. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie puternica in piata, a fost o descarcare a. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting si mai mare, dar in alta locatie

Liviu Dragnea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a fost doar inceputul mitingurilor pentru PSD. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie puternica in piata, a fost o descarcare a.

Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit cu un mesaj de ultima ora inainte de marele miting PSD. Politicianul sustine ca va transmite un mesaj si televiziunilor internationale care se vor afla in Piata.

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

Liviu Dragnea, arogant dupa manifestatia de sambata: Asta a fost un miting mic, urmatorul va fi cel urias

Liviu Dragnea a inceputul sa prinda gustul manifestatiilor de amploare dupa mitingul de sambata seara din Piata Victoriei la care au participat aproximativ 150. 00 de oameni. Liderul PSD a afirmat arogant ca ac.

Liviu Dragnea: Partenerii nostri straini au incurajat si finantat acest stat paralel odios. Ar trebui sa-si asume public asta. PSD a prins gustul sa iasa in strada

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, duminica seara, la Antena 3, ca mitingul de sambata a fost unul mic si ca va urma un alt miting urias.

Liviu Dragnea, despre sentinta in dosarul angajarilor fictive: Oricine are emotii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi va afla vineri sentinta in dosarul DGASPC Teleorman, cu doar o zi inainte ca partidul pe care il conduce sa organizeze un miting de amploare. Intrebat daca are emotii in legatura cu aceasta decizie, Dragnea a spus:.

Ziua mitingului PSD: Sute de mii de persoane sunt asteptate in Bucuresti la chemarea lui Liviu Dragnea

A sosit ziua marelui miting cu care ameninta liderii PSD inca de la izbucnirea primelor proteste fata de atacurile coalitiei la putere asupra justitiei. Sub sloganul aparam democratia de abuzurile din.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

Sentinta n dosarul lui Liviu Dragnea, amnata pentru 21 iunie

Sentinta in dosarul angajarilor fictive in care este inculpat Liviu Dragnea a fost amanata de magistratii Curtii Supreme pana pe 21 iunie. La ultimul termen, procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti inculpatii din dosar. in cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat pana la 7 ani si 6 luni de detentie, dar si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )