Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liviu Dragnea a anuntat infiintarea Comisiei Nationale pentru moneda Euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea a anuntat infiintarea Comisiei Nationale pentru moneda Euro

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca va fi infiintata Comisia Nationala pentru moneda Euro, din care vor face parte reprezentanti din Academia Romana, Presedintie, Guvern, parti interesate din societatea civila, alte institutii, structurile asociative ale. continuă pe Wall-Street Ro

Claudiu Manda, seful Comisiei SRI, il va audia pe seful sau de partid: Va trebui sa-l invitam foarte repede pe Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in formarea Guvernului USL in 2012. Declaratia a fost facuta la RFI de seful comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, care se fereste sa ofere insa si un orizont de timp.

Liviu Dragnea este asteptat foarte repede la Comisia SRI

Liviu Dragnea este asteptat la comisia SRI foarte repede, anunta Claudiu Manda, presedintele Comsiei parlamentare de constrol asupra SRI. Manda a anuntat ca presedintele PSD trebuie sa dea declaratii.

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD (VIDEO)

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Claudiu Manda: Va trebui sa-l invitam foarte repede pe Liviu Dragnea la Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in.

Claudiu Manda: Liviu Dragnea trebuie invitat foarte repede la Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in formarea Guvernului USL in 2012, a declarat la RFI presedintele acestei comisii, senatorul PSD Claudiu Manda, fara a da un orizont de timp pentru audiere, potrivit RFI. ro.

Cand va fi invitat Liviu Dragnea la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de.

Victor Ponta dezvaluie obsesia lui Liviu Dragnea: Nu poti sa scapi de el. Te ameninta, te linguseste

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta sustine ca a refuzat vehement sa-l numeasca pe Dragnea la conducerea Ministerului de Interne la.

Lia Olguta Vasilescu, despre flagrantul care i se pregatea lui Liviu Dragnea: Care flagrant? De fapt era o provocare!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat duminica despre flagrantul lui Liviu Dragnea pregatit de procurorii DNA. Stia, am inteles! Dar care flagrant? De fapt era o provocare! Unui secretar.

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea a fost informat de cineva din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe cand era vicepremier

Fostul presedinte PSD Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o interventie la B1 TV, ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe vremea cand era vicepremier in guvernul Ponta.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )