Libnet.ro
UNICEF

09:31

Liviu Dragnea: Asta e o atitudine fascista - Doar cei foarte puternici, violenti, radicali, foarte bogati, ei sa existe, restul, omorati! Reactia noastra vreau sa fie sa-i plesnim, dar sa-i plesnim la vot!

B1 B1,
Liviu Dragnea: Asta e o atitudine fascista - Doar cei foarte puternici, violenti, radicali, foarte bogati, ei sa existe, restul, omorati! Reactia noastra vreau sa fie sa-i plesnim, dar sa-i plesnim la vot!

Liviu Dragnea sustine ca PSD nu e, de fapt, la putere, caci puterea reala e in mainile lui Klaus Iohannis. Liderul social-democratilor mai considera ca suntem martorii unui plan bine pus la punct, menit sa. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre legea dublului standard: Cei care vor mai indrazni sa mai aduca in Romania produse de calitate mai proasta decat in tara lor vor plati ca sa-i usture

Liviu Dragnea a anuntat ca va depune saptamana viitoare, la Parlament, un proiect de lege privind dublul standard la alimente. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, liderul PSD a avertizat ca dupa.

PRIMA CASA. Liviu Dragnea anunta facilitati noi pentru programul Prima Casa. Conditii mai usoare pentru credite si rate fixe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta noi facilitati pentru cei interesati de programul Prima Casa. Vreau sa spun, dincolo de marirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casa. Vrem.

Liviu Dragnea, atac la Rares Bogdan: Statea cu capul plecat. Asta pregatesc pentru noi

Presedntele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus galatenilor prezenti la mitingul social-democratilor ca programul pentru tomate va fi extins. Toata tara stie ce inseamna comuna Matca in judetul Galati.

Miting PSD la Galati. Liviu Dragnea: Iohannis a furat si ziua Europei. Nu il baga nimeni in seama. Asta e soarta slugilor!

Social-democratii isi continua turneul electoral in Moldova. Dupa mitingul de acum doua zile de la Iasi, astazi candidatii PSD la alegerile europarlamentare si liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea, acuzatii grave despre protestatarii de la Iasi: Acolo erau foarte multe jointuri. Daca eram noi ne bagau in dube

Atac al presedintelui PSD Liviu Dragnea la adresa sefului statului. El a a declarat, la un post de televiziune, ca summit-ul de la Sibiu nu a adus niciun beneficiu Romaniei. , si ca, din informatiile pe care.

Liviu Dragnea: Mamicile care primesc indemnizatie vor avea voie sa desfasoare activitati independente. Este de foarte mult bun simt, am depus deja acest proiect de lege

Liviu Dragnea a declarat ca a depus in Parlament un proiect care le permite mamelor beneficiare de indemnizatie de crestere a copilului sa desfasoare mai multe activitati economice. Este de foarte mult.

Liviu Dragnea, despre incidentele de la Iasi: Camasile negre din Germania nazista se comportau asa / Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze

Liviu Dragnea a afirmat ca opozantii PSD se comporta precum camasile negre din anii 30 din Germania nazista. Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze. A fost foarte greu,.

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru premierul olandez si pentru presedintele Frantei: Ne mint ca nu vor sa intram in Schengen pentru ca avem probleme cu statul de drept

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a raspuns dur sambata premierului olandez, Mark Rutte, cel care a spus la Sibiu ca Romania va intra in spatiul Schengen doar atunci cand va respecta statul de.

Liviu Dragnea: Fondul de Dezvoltare si Investitii si-a aratat utilitatea inca din prima saptamana de functionare. in doar 6 zile s-au depus 310 proiecte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri, intr-o postare pe Facebook, ca Fondul de Dezvoltare si Investitii si-a aratat utilitatea inca din prima saptamana de functionare. Fondul de.

MIHAI CHIRICA: Este incredibil cum s-a ajuns ca Liviu Dragnea sa nu poata cobori in multime

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, astazi, referindu-se la mitingul PSD de la Iasi, ca este incredibil ca Liviu Dragnea a ajuns sa nu mai poata cobori in multime si sa dea mana cu oamenii, adaugand ca printre cei care l-au huiduit pe Dragnea s-au aflat si fosti votanti ai PSD in 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )