Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea se gandeste ca ar putea fi arestat

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea se gandeste ca ar putea fi arestat

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a confirmat ca va avea, joi, o intalnire cu pr. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre informatia ca ar dori sa scoata PSD din PES: O informatie complet falsa

Liviu Dragnea a dezmintit categoric informatia potrivit careia PSD ar putea parasi Partidul Socialistilor Europeni PES), afirmand ca ia in calcul actionarea in judecata a site-ului stiripesurse. ro, care a difuzat initial stirea.

Liviu Dragnea: Nu avem de ce sa dam explicatii Comisiei Europene

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a confirmat ca va avea, joi, o intalnire cu pr.

Viorica Dancila anunta cine ar putea fi candidatul PSD in alegerile prezidentiale. Va fi acesta Liviu Dragnea?

Premierul Viorica Dancila sustine intr-o emisiune televizata ca Liviu Dragnea ar putea fi candidatul cu care PSD va merge in alegerile prezidentiale din 2019. in ceea ce priveste alegerile, avem.

Liviu Dragnea ii ironizeaza pe protestatari: Le transmit ca eu ii refuz

Liviu Dragnea i-a ironizat, luni, pe protestatarii din Piata Victoriei. Seful PSD a anuntat ca nici nu se gandeste sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputattilor si le recomanda.

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

Liviu Dragnea, reactie in scandalul din Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liviu Dragnea nu exclude o contestatie la CCR, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu.

Liviule, arata ca esti roman crescut la tara si cere-ti scuze! Apel de URGENTA catre Liviu Dragnea

Vicepresedintele PNL, Florin Citu, ii cere sefului PSD, Liviu Dragnea, sa-si ceara scuze public, acuzandu-l ca a pus mana pe toate institutiile si le foloseste cum vrea el. Afirmatiile lui Citu.

Liviu Dragnea: George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI. Cand o sa am si eu loc, o sa spun multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca fostul sef al SRI George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI, sustinand ca si el va spune multe lucruri cand va fi invitat.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )