Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea: Cei care ne cer sa avem un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Cei care ne cer sa avem un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca aceia care le cer politicienilor sa aiba un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel, avand in vedere ca ar fi benefic pentru sanatatea intregii societati si in special pentru tineri. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh vor asista la doborarea a doua recorduri mondiale in Bistrita-Nasaud

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, sunt prezenti weekendul acesta la Bistrita. Cei doi vor semna un contract de finantare pentru drumul care duce la proaspata statiune Colibita si vor lua parte, duminica, la doborarea a doua recorduri mondiale.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea: O lege a gratierii nu rezolva problemele din justitie

ACTUALIZARE 16:52 Serban Nicolae: E unul care canta mai bine decat mine? Cu atat mai bine tarii si lui cu atat mai bine Senatorul PSD Serban Nicolae considera ca schimbarea sa din functiile de presedinte al Comisiei juridice si de lider de grup nu este o sanctiune, ci un fel de act politic. *ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in contextul atacurilor cibernetice care au avut loc, si i-a cerut vicepremierului Sevil Shhaideh sa verifice aceste aspecte, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Liviu Dragnea, declaratii anti-gratiere: Prioritatea PSD o reprezinta aplicarea programului de guvernare, nu gratierea faptelor de coruptie / Ne gandim serios daca Legea Gratierii mai e oportuna

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se gandeste serios daca Legea Gratierii mai e oportuna si a anuntat ca va opri proiectul gratierii la Camera Deputatilor pana in momentul in care Guvernul va trimite la Parlament intregul pachet de legi ale justitiei. Dragnea a mai spus ca prioritatea PSD e aplicarea programului de guvernare si nu gratierea faptelor de coruptie, motivand astfel inlocuirea lui Serban Nicolae de la sefia comisiei juridice din Senat si de la sefia grupului senatorial al PSD.

Cu ce promisiuni devenite realitate se lauda Liviu Dragnea: rosiile romanesti ajunse in piete

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu ezita sa se laude cu promisiunile din campania electorala pe care le respecta. De aceasta data, Dragnea anunta ca rosiile romanesti subventionate au ajuns in piete.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )