Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. Decizia este definitiva

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. Decizia este definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul Angajari fictive la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Decizia este definitiva. Liderul PSD este asteptat sa se prezinte la cea mai apropiata sectie de Politie pentru a se preda. in caz contrar acesta va fi ridicat de la locuinta sa de catre ofiterii Serviciului Urmariri si dus la penitenciar. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. Decizia este definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul Angajari fictive la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Decizia este definitiva. Liderul PSD este asteptat sa se prezinte la cea mai apropiata sectie de Politie pentru a se preda. in caz contrar acesta va fi ridicat de la locuinta sa de catre ofiterii Serviciului Urmariri si dus la penitenciar.

Catalin Tolontan: inca un nevinovat intra la inchisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare!

Coordonatorul editorial al ziarului Libertatea a comentat decizia definitiva de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Un rege viziteaza o inchisoare, spune o poveste care.

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni. Cu executare

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor si liderul PSD, a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare.

Incident MORTAL in Teleorman, in timp ce Liviu Dragnea era dus dupa gratii. Politia este la fata locului (VIDEO)

Incident socant in Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un barbat de 40 de ani a murit, dupa ce a fost strivit de o placa din beton, in timp ce ajuta.

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

MINUTA condamnarii lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive dinde la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Liviu Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare! Care sunt pasii urmatori - Ce se intampla acum cu presedintele PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Digi24: Ce se intampla in sediul PSD in timp ce Liviu Dragnea era in drum spre inchisoare

In timp ce Liviu Dragnea se afla in drum spre penitenciar, Viorica Dancila si presedintii de filiale s-au intalnit la sediul PSD pentru a prelua puterea in partid, dupa ce, duminica seara, se ceruse deja demisia presedintelui.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitiva (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, de Curtea Suprema la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Val de glume si meme-uri pe Facebook, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Sentinta definitiva prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare a declansat, luni dupa-amiaza, un val de reactii din partea criticilor sai, pe Facebook. Pe langa imagini cu sticle de bere sau sampanie desfacute pentru a sarbatori momentul, internautii s-au intrecut in meme-uri si glume pe seama condamnarii liderului PSD. HotNews. ro va prezinta o parte dintre acestea, cu observatia ca, prin continutul lor, multe nu pot fi publicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )