Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul []. continuă pe Playtech

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman a fo.

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE: Suspendarea din dosarul Referendumului a fost anulata ------------ Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la 3 ani si 6 luni pentru abuz in serviciu si achitat pentru fals intelectual, informeaza Realitatea TV.

Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Se va acoperi PSD de ridicol?

Cu Liviu Dragnea s-a terminat. Si-a primit pedeapsa, chiar daca in prima instanta. Situatia imposibila s-a transferat acum asupra PSD. Un partid serios, mare, cu pretentii in spectrul politic european, accepta sa fie condus de un condamnat penal de doua ori? Ultima condamnare, prin contopire cu prima, la 3 ani si jumatate cu executare.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Cum arata verdictul de condamnare a lui Liviu Dragnea la inchisoare

Joi, Instanta suprema l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua persoane care de fapt lu.

Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare in ultimul dosar

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie pentru instigare la abuz in serviciu. Sentinta a fost data dupa doua amanari, pe 29 mai si 8 iunie. ACTUALIZARE Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni cu executare. intai, seful PSD a fost achitat pentru fals intelectual. Apoi, a fost condamnat in noul dosar.

Urmari spectaculoase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Joi, un complet de la inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este.

PSD a convocat Comitetul Executiv de urgenta. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Ce s-a intamplat in Piata Victoriei, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )