Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, la congresul UDMR: Sa ne gandim sa facem pasul urmator. Va invit sa lucram impreuna

B1 B1,
Liviu Dragnea, la congresul UDMR: Sa ne gandim sa facem pasul urmator. Va invit sa lucram impreuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a invitat sambata pe presedintele formatiunii UDMR, Kelemen Hunor sa adopte o colaborare mai stransa cu social democratiI. Declaratia a fost facuta de liderul s. continuă pe B1

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

Dragnea, la Congresul UDMR:Va invit ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, sa lucram impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat UDMR invitatia ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, cele doua formatiuni politice sa lucreze impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani, transmite Agerpres.

Dragnea, la Congresul UDMR: Va invit sa lucram impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat UDMR invitatia ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, cele doua formatiuni politice sa lucreze impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani.

Liviu Dragnea, alaturi de liderii de la Budapesta, la Congresul UDMR

La Congresul UDMR care are loc sambata la Zalau, Liviu Dragnea face declaratii. Stire in curs de actualizare.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

Liviu Dragnea, declaratii anti-gratiere: Prioritatea PSD o reprezinta aplicarea programului de guvernare, nu gratierea faptelor de coruptie / Ne gandim serios daca Legea Gratierii mai e oportuna

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se gandeste serios daca Legea Gratierii mai e oportuna si a anuntat ca va opri proiectul gratierii la Camera Deputatilor pana in momentul in care Guvernul va trimite la Parlament intregul pachet de legi ale justitiei. Dragnea a mai spus ca prioritatea PSD e aplicarea programului de guvernare si nu gratierea faptelor de coruptie, motivand astfel inlocuirea lui Serban Nicolae de la sefia comisiei juridice din Senat si de la sefia grupului senatorial al PSD.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Congresul UDMR: Mi-as dori sa relansati cursa pentru cine propune pentru functii publice oameni cat mai integri

Presedintele Klaus Iohannis a adresat participantilor la Congresul UDMR un mesaj in care afirma ca apreciaza dorinta Uniunii de a deveni cea mai moderna organzatie politica din Romania si spera ca acest lucru sa relanseze competitia intre partide petru cine serveste mai bine interesul cetatenilor. Presedintele saluta decizia UDMR de a decide prin intermediul unui Congres directia politica pentru anii viitori.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Detalii incredibile despre inceputul ascensiunii politice a lui Liviu Dragnea: S-a dus cu un somn mare de Dunare, de vreun metru si ceva

Actualul lider PSD Liviu Dragnea si-a inceput ascensiunea in politica in anii 90, fiinf initiat membru al Partidului Democrat. Un fost apropiat al lui a povestit in 2011 cum a reusit Dragnea.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )