Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea, alaturi de liderii de la Budapesta, la Congresul UDMR

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, alaturi de liderii de la Budapesta, la Congresul UDMR

La Congresul UDMR care are loc sambata la Zalau, Liviu Dragnea face declaratii. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

Liviu Dragnea, la congresul UDMR: Sa ne gandim sa facem pasul urmator. Va invit sa lucram impreuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a invitat sambata pe presedintele formatiunii UDMR, Kelemen Hunor sa adopte o colaborare mai stransa cu social democratiI. Declaratia a fost facuta de liderul s.

Dragnea, la Congresul UDMR:Va invit ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, sa lucram impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat UDMR invitatia ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, cele doua formatiuni politice sa lucreze impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani, transmite Agerpres.

Dragnea, la Congresul UDMR: Va invit sa lucram impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat UDMR invitatia ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, cele doua formatiuni politice sa lucreze impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Congresul UDMR: Mi-as dori sa relansati cursa pentru cine propune pentru functii publice oameni cat mai integri

Presedintele Klaus Iohannis a adresat participantilor la Congresul UDMR un mesaj in care afirma ca apreciaza dorinta Uniunii de a deveni cea mai moderna organzatie politica din Romania si spera ca acest lucru sa relanseze competitia intre partide petru cine serveste mai bine interesul cetatenilor. Presedintele saluta decizia UDMR de a decide prin intermediul unui Congres directia politica pentru anii viitori.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea: Cei care ne cer sa avem un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca aceia care le cer politicienilor sa aiba un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel, avand in vedere ca ar fi benefic pentru sanatatea intregii societati si in special pentru tineri.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in contextul atacurilor cibernetice care au avut loc, si i-a cerut vicepremierului Sevil Shhaideh sa verifice aceste aspecte, scrie Agerpres.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )