Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea contesta in instanta condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare. in ce conditii ar putea fi eliberat

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea contesta in instanta condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare. in ce conditii ar putea fi eliberat

Zi importanta pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD ajunge in fata magistratilor de la Instanta Suprema care analizeaza contestatia in anulare depusa de acesta in luna octombrie. Practic, Dragnea cere anul. continuă pe Antena3

VIDEO Liviu Dragnea, a doua iesire din penitenciar. A fost dus cu duba la instanta suprema, unde cere anularea deciziei de condamnare la inchisoare Fostul lider PSD a renuntat la mustata

Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, a fost scos din inchisoare, marti dimineata, si dus la instanta suprema, care judeca o contestatie a fostului lider PSD. Este vorba de o cale extraordinara prin care Dragnea a atacat decizia definitiva de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC). Imaginile difuzate de televiziunile de stiri arata ca acesta si-a ras mustata.

in ce conditii ar putea fi eliberat Liviu Dragnea. Fostul sef PSD a cerut in instanta anularea pedepsei pe care o executa

Liviu Dragnea a ceurut in instanta anularea pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD a fost scos din Penitenciarul Rahova cu o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru .

PRIMELE IMAGINI cu Liviu Dragnea dupa condamnare: Fostul sef PSD, dus cu duba la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia in anulare la condamnarea din dosarul angajarilor fictive (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amanat pentru data de 10 decembrie. Judecatorii au acceptat cererea lui Liviu Dragnea de stabilire a unui nou termen in proces, seful PSD sustinand ca a facut aceasta so.

Primele imagini cu Liviu Dragnea, dupa 5 luni de inchisoare. Cum arata fostul lider PSD VIDEO+FOTO

Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova si dus in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce fostul lider al PSD a depus o contestatie in anulare la condamanrea primita in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea a ajuns in instanta cu catusele la maini si a zambit .

Gabriela Firea, despre noul look al lui Liviu Dragnea: ii sta bine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat noua infatisare a fostului sau sef de partid Liviu Dragnea, care a renuntat la mustata. ii sta bine, a spus Firea, comentand imaginile cu Dragnea adus de la Penitenciarul Rahova la instanta.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si fostul sef PSD, Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei persoane au fost afectate de fum si vor ajunge la spital.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei gardieni au fost afectati de fum si vor ajunge la spital, scrie Digi24. ro.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare

10 noiembrie este zi de alegeri pentru toti romanii, chiar si pentru cei aflati in spatele gratiilor, precum Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare? Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis ca din totalul de peste .

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la penitenciarul Rahova, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea. Panica si teama s-a lansat pret de minute bune in incinta inchisorii. De la ce a pornit cu totul? in ce stare se afla Liviu Dragnea? in urma incidentului produs in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00 la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )