Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea: Cum poate cineva sa conditioneze o dezbatere despre legi de moartea Regelui Mihai? (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Cum poate cineva sa conditioneze o dezbatere despre legi de moartea Regelui Mihai? (VIDEO)

Camera Deputatilor a inceput miercuri dezbaterile pe proiectul de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor. Dezbaterile au durat mai bine de o ora, iar scandalul a caracterizat. continuă pe B1

Dragnea: Cum poate cineva sa conditioneze o dezbatere despre legi de acel eveniment nefericit de ieri? Sincer, chiar nu inteleg

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, ca nu intelege criticile deputatilor opozitiei, care au cerut amanarea dezbaterilor legilor Justitiei, spunand ca nu poate fi conditionata o dezbatere parlamentara de moartea regelui Mihai, relateaza News. ro.

Surse: Liviu Dragnea i-a chemat duminica seara pe liderii din teritoriu ai PSD pentru a discuta despre un mare miting

Presedintele PDS, Liviu Dragnea, i-a invitat duminica seara pe mai multi lideri locali ai partidului la discutii despre organizarea unui mare miting, potrivit unor surse din partid. Unii lideri au dat curs invitatiei liderului PSD, altii au declinat participarea la discutii, potrivit acelorasi surse.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce a fost intrebat daca existe tabere in PSD: Se mai inchide o alta tabara, iar e un razboi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in fiecare zi afla de la ziaristi, din presa ca exista mai multe tabere in partid. Le vedeti voi taberele din PSD - n. r.

Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu Firea si cu primarii de sectoare

Premierul Mihai Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu primarul general, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare.

Premierul Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD s-a intalnit si cu Firea. Nu e niciun razboi. Toti suntem prieteni

Premierul Mihai Tudose a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD s-a intalnit cu primarul general, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare.

intalnire de taina: Liviu Dragnea, discutii la Parlament cu Gabriela Firea si primarii de sector(VIDEO)

In politica damboviteana continua scandalurile si manevrele de culise. Liviu Dragnea s-a intalnit de urgenta miercuri cu Gabriela Firea, informeaza B1 TV. Discutiile au loc in.

Regele Mihai a murit. Liviu Dragnea: Lunga sa suferinta nu a putut atenua socul acestei vesti

Regele Mihai a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa transmita un mesaj emotionant la aflarea vestii ca Majestatea Sa s-a stins din viata. Sunt profund intristat de.

Mihai Chirica: Nu e nevoie de un miting al PSD. Liviu Dragnea ar trebui indepartat de la conducerea partidului

Primarul Iasiului Mihai Chirica a declarat marti ca nu este nevoie ca PSD sa organizeze un miting si ca partidul trebuie sa il indeparteze de la conducere pe Liviu Dragnea. intrebat,.

James Sawyer, expert la cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume: Liviu Dragnea poarta o batalie pierduta cu justitia

Expert la Eurasia Group, cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume, britanicul James Sawyer a acordat un interviu pentru Adevarul despre situatia politica din Romania.

Ambasadorul SUA in Romania vine la Cluj. Oficialul va participa la o dezbatere despre amenintarile secolului al XXI-lea

Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, si-a anuntat prezenta miercuri, 6 decembrie, la o dezbatere organizata la Cluj. Tema discutiei o constituie pericolele secolului al XXI-lea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )