Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea despre candidatura lui Tariceanu la prezidentialele din 2019

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea despre candidatura lui Tariceanu la prezidentialele din 2019

Mai multi lideri ai ALDE, intre care Gratiela Gavrilescu si Norica Nicolai, au facut referire, samba. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata seara, dupa anuntarea rezultatelor votului de la Congresul PSD, ca noii lideri ai formatiunii trebuie sa munceasca mai mult pentru partid. Aceste functii pe care.

Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reactionat vineri la informatiile aparute potrivit carora s-ar lua in calcul varianta candidaturii la presedintie din partea partidului a Principesei Margareta. El a negat vehement.

Liviu Dragnea, primul mesaj pentru noii membri din conducerea PSD: Nu mai vreau situatii in partid cand colegi foloseau functia pentru interese personale

Luni a avut loc prima sedinta a conducerii PSD de dupa Congresul PSD de sambata cand au fost alesi cei 16 vicepresedinti, secretarul general si presedintele executiv al partidului. in cadrul.

Liviu Plesoianu despre Congresul PSD: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, luni, ca il sustine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar ca, din punctul lui de vedere, o confirmare oficiala a acestuia in fruntea partidului trebuie sa se manifeste in mod democratic.

Liviu Dragnea: Discursul de la congres nu are nicio legatura cu candidatura la presedintie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca discursul sau de la Congresul extraordinar al partidului nu are nicio legatura cu o eventuala candidatura a sa la presedintie, pentru ca, deocamdata,.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Banicioiu:Am inteles ca Liviu Dragnea sustine toti membrii onesti de partid, eu sunt un membru onest de partid

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, adaugand ca spera sa fie sustinut de Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

Ce spune Firea despre partenera de viata a lui Liviu Dragnea si cine ar avea intaietate pentru a fi nasa

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, considera ca Irina Alexandra Tanase ar avea profil de prima doamna, in cazul in care Liviu Dragnea ar urma sa se casatoreasca cu aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )