Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea: Inspectia Judiciara trebuie sa fie autonoma

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Inspectia Judiciara trebuie sa fie autonoma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie autonoma, adaugand ca trebuie sa vedem ce ne spune comisia speciala din Parlament - n. red. continuă pe Hotnews

Iohannis: Nu trebuie sa existe un prag la abuzul in serviciu. Ma tem ca legislatia penala va fi ciopartita. Inspectia Judiciara trebuie sa ramana la CSM

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca nu ar trebui sa existe prag valoric in ceea ce priveste definirea abuzului in serviciu. De asemenea, liderul de la Palatul Cotroceni a declarat ca se teme ca va avea loc o cioparteala a legislatiei, nu o modificare.

Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii.

Klaus Iohannis, despre Inspectia Judiciara: Ar trebui sa ramana acolo unde este si acum

Presedintele Klaus Iohannis crede ca Inspectia Judiciara ar trebui sa ramana acolo unde este in prezent, la Consiliul Superior al Magistraturii. Presedintele a subliniat ca aceasta este opinia.

Liviu Dragnea sa ajungi / imbracat in multe dungi! Daddy si-a luat portia de huiduieli si la Deva. Romanul nemultumit a fost injurat de seful PSD Hunedoara (VIDEO)

Liviu Dragnea nu mai poate iesi pe strada fara sa fie huiduit! Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!, i-a strigat un cetatean nemultumit liderului social-democrat, aflat in vizita la.

Liviu Dragnea vrea intalniri cu Donald Trump. Cat plateste PSD pentru lobby

Liviu Dragnea incearca sa-si aranjeze intalniri cu vice-presedintele SUA, Mike Pence, si cu presedintele Camerei Reprezentanilor, Paul Ryan, potrivit unor documente care apartin Departamenului de Justitie, informeaza site-ul legistorm. com, site.

Documente oficiale: PSD plateste 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Vezi cine este persoana de legatura intre PSD si lobbyisti americani

Un politician roman condamnat la inchisoare pentru fraudarea alegerilor incearca sa-si aranjeze intalniri cu vice-presedintele Statelor Unite, Mike Pence, si cu presedintele Camerei Reprezentanilor, Paul Ryan, potrivit unor documente recente ale Departamenului de Justitie, informeaza site-ul legistorm. com site specializat in monitorizarea activitatii Congresului si a activitatilor de lobby. In articolul publicat pe 2 noiembrie intitualat Un lider roman vrea mai multe intalniri cu Trump se arata ca Liviu Dragnea, care este presedintele Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei si presedinte de partid, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare anul trecut pentru incercarea de fraudare a referendumului de demitere a presedintelui.

Spalaturi politice. 100.000 $ NU sunt de ajuns pentru ALBIREA imaginii lui Liviu Dragnea. Cine da mai mult si de unde? / Reactia sefului PSD

UPDATE: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat categoric informatiile prezentate de RISE Project. PSD nu are niciun contract cu nicio firma de genul asta si nu a platit niciun leu niciunei firme,.

Liviu Dragnea: Din pacate sunt multi romani care pot munci dar se multumesc cu ajutoarele sociale, iar forta de munca lipseste in anumite domenii

Legislatia privind ajutoarele sociale a avut si efecte negative pentru ca unii romani se multumesc cu ele desi forta de munca lipseste in anumite domenii, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Manda: Nu confirm sau nu infirm audierea lui Liviu Dragnea la comisia de control al SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca nici nu confirma, nici nu infirma o posibila audiere la comisie a liderului PSD Liviu Dragnea pe subiectul eventualelor intalniri private pe care acesta le-ar fi avut cu Laura Codruta Kovesi sau cu Florian Coldea, scrie News. ro.

Manda: Nu confirm sau nu infirm audierea lui Liviu Dragnea la comisia de control al SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca nici nu confirma, nici nu infirma o posibila audiere la comisie a liderului PSD Liviu Dragnea pe subiectul eventualelor intalniri private pe care acesta le-ar fi avut cu Laura Codruta Kovesi sau cu Florian Coldea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )