Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea va sesiza CCR asupra conflictului dintre institutii privind protocolul SRI-Parchet din 2016

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea va sesiza CCR asupra conflictului dintre institutii privind protocolul SRI-Parchet din 2016

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va sesiza luni CCR, cu privire la existenta unui conflict intre Ministerul Public si Parlament, legat de protocolul SRI-Parchetul General din anul 2016, pe motiv ca. continuă pe Antena3

O noua intalnire intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pe tema Legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit vineri cu presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, pentru a continua discutia inceputa joi cu privire la ordonanta de urgenta in care vor fi preluate.

Liviu Dragnea a contestat sechestrul pe avere pus in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a contestat sechestrul pe avere pus de procurori in dosarul Tel Drum, cel in care e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu. Sunt faptele pe care.

Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

Liviu Dragnea nu sta pasiv in fata anchetei DNA privind Tel Drum. Presedintele PSD a contestat in instanta sechestru asiguratoriu pus de procurori pe averea sa in acest dosar. in dosarul cunoscut ca Tel Drum,.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Liviu Dragnea, declaratii de ULTIM MOMENT despre ROEXIT: Nu ne abatem de la drum

Liviu Dragnea infirma zvonurile privind iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Seful PSD spune ca Roexit este doar o informatie fara fundament, dar ca statul roman trebuie sa-si ceara drepturile la.

Liviu Dragnea, dupa discutia cu Timmermans: Daca va fi deschis in continuare spre dialog o sa constatate ca Romania merge in directia buna (VIDEO)

Pus in fata criticilor extreme de dure lansate de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Liviu Dragnea sustine ca oficialul european va fi convins ca Romania merge in directia corecta si nu.

Liviu Dragnea o felicita pe Viorica Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia din plenul PE, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din.

Liviu Dragnea: O felicit pe Viorica Dancila pentru prestatia si pozitia pe care a avut-o astazi in Parlamentul European

Liviu Dragnea a salutat miercuri modul in care s-a prezentat prim-ministrul Viorica Dancila in cadrul dezbaterii privind statul de drept in Romania din plenul Parlamentului European PE) de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )