Libnet.ro
UNICEF

07:46

PNL vrea sa il demita pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
PNL vrea sa il demita pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

PNL vrea modificarea Regulamentului pentru a putea strange semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a afirmat ca. continuă pe Antena3

Planul PNL: Vrea sa il demita pe Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a declarat ca PNL va propune modificarea Regulamentului pentru a putea strange de semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Vom.

Liviu Dragnea: Nu vom vota un membru de partid ca presedinte al Curtii de Conturi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca viitorul presedinte al Curtii de Conturi va fi votat miercuri de plenul reunit al Parlamentului, precizand ca pentru functia respectiva nu va fi propus un om politic.

Liviu Dragnea: il sustin pe Tudose pentru functia de premier ca atunci cand l-am propus

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Liviu Dragnea: Miercuri alegem noul presedinte al Curtii de Conturi, nu vom vota un membru de partid

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca miercuri va avea loc o reuniune a liderilor Coalitiei in care va fi votat noul presedinte al Curtii de Conturi.

RASTURNARE DE SITUATIE in SCANDALUL URIAS din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului.

Game over, Daddy! Liviu Dragnea si-a gasit nasul - cutitarul de Braila

Se ascut din nou sabiile in PSD. Dupa ce s-a descotorosit de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea este nemultumit si de Mihai Tudose, care a inceput sa miste in front. Dragnea a vrut sa-i arate lui.

Mircea Badea: Eu am fost fan Liviu Dragnea

Mircea Badea a dezvaluit ca a existat un moment cand a fost fanul lui Liviu Dragnea. Fac o rectificare. Am spus ca niciodata nu am fost fan Liviu Dragnea, n-ai cum sa fii fanul unui om politic.

Seful CCR, declaratie controversata despre dosarul lui Liviu Dragnea: Pai asta e coruptie? (VIDEO)

Presedintele CCR a declarat intr-un interviu pentru B1 TV ca dosarul in care Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Dragnea, au fost trimisi in judecata este instrumentat de DNA doar prin.

Liviu Dragnea face un pas inapoi in chestiunea legilor Justitiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pare sa faca un pas inapoi in privinta modificarilor propuse asupra legilor Justitiei, modicari promovate de ministrul Tudorel Toader si pe care Dragnea, pana acum, le accepta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )