Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dezvaluire-BOMBA despre premierul desemnat Mihai Tudose. Cutremur pe scena politica

Antena3 Antena3,
Dezvaluire-BOMBA despre premierul desemnat Mihai Tudose. Cutremur pe scena politica

Mihai Tudose a mintit in CV-ul sau. Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One si care arata intr-un raspuns oficial primit de la Biroul de Presa al. continuă pe Antena3

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Jurnalistul Sabin Orcan, despre premierul propus Mihai Tudose: Este un Fat-Frumos academic. Robert Turcescu: Nu mai avem nici presedinte. Toata lumea se uita la Iohannis ca sa mai puna piedica tavalugului pesedist

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, luni seara, cu deputatul PMP Robert Turcescu, cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu si cu deputatul USR, Claudiu Nasui, in cadrul emisiunii X-Press, de pe postul B1 TV.

Niculae Badalau, despre premierul desemnat: Rezerve legate de anvergura sa de a conduce un guvern

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau afirma ca are rezerve legate de anvergura premierului desemnat Mihai Tudose de a conduce un guvern dar afirma ca va sustine activitatea viitorului executiv.

Mircea Badea, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: in Romania, nu putem numi ministri niste oameni care nu au legatura cu SRI?

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier. Multe lucruri despre domnul Tudose nu sunt de spus, sunt un om destul de.

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Sinteza zilei. Mihai Gadea, in dialog cu Mihai Tudose

Un interviu realizat de Mihai Gadea cu premierul desemnat Mihai Tudose, pe vremea aceea ministru al Economiei, a fost prezentat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Interviul a fost realizat atunci.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )