Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea nu a mai rezistat si a sunat in direct la Antena 3 ca sa apostrofeze un liberal: Minti cu nerusinare!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea nu a mai rezistat si a sunat in direct la Antena 3 ca sa apostrofeze un liberal: Minti cu nerusinare!

Momente tensionate, miercuri seara, la Sinteza zilei. Liviu Dragnea a solicitat sa intre in direct prin telefon dupa ce un lider PNL a lansat o acuzatie la adresa sa. Deputatul Virgil Guran afirmase cu cateva. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, primul interviu dupa spitalizare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a prezentat luni seara, la Antena 3, lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Lista candidatilor PSD la europarlamentarele din luna mai, care a fost validata in.

Liviu Avram: Sa-l ajutam pe Liviu Dragnea sa nu mai minta. Selectia procurorului-sef european nu este un proces eminamente politic

Jurnalistul Liviu Avram explica intr-un mesaj pe Facebook ca alegerea procurorului-sef european nu este un proces politic, dupa cum a sustinut astazi presedintele PSD Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa, ci este o selectie creme de la creme facuta de catre profesionisti.

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] .

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea a fost internat cateva ore in spital pentru infiltratii / Cred ca va ajunge tot la operatie

Liviu Dragnea a fost internat in spital sambata seara, pentru cateva ore pentru a i se face infiltratii, a anuntat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El a apreciat ca varianta aleasa de a face infiltratii nu este cea mai buna si ca liderul partidului va ajunge tot la operatie, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face

ACTUALIZARE Dragnea: Relatia cu SUA e bunicica, nu buna ---- * ACTUALIZARE Dragnea, despre un eventual referendum pe tema justitiei propus de Iohannis: Nu-i pasa de justitie; el cauta un truc ---- Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste Romania.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

Proiectul lui Liviu Dranea mai face un pas. Repatrierea rezervei de aur, avizata in Senat

Proiectul lui Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a BNR, care este depozitata acum la Londra, mai face un pas. Comisia de Buget Finante din Senat a avizat martidemersul. BNR va avea.

Florin Calinescu il ironizeaza din nou pe Liviu Dragnea: Poti sa le dai tot aurul din lume + al BNR si nu o sa se intample evanghelia asta. Te astept la baie

Forin Calinescu 62 de ani) continua tirada la adresa lui PSD Liviu Dragnea 56 de ani), de aceasta data criticandu-l pentru un proiect de lege initiat de liderul PSD si care a ajuns in dezbatere la Camera Deputatilor, care este for deicizional.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2397 seconds )