Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: il sustin pe Tudose pentru functia de premier ca atunci cand l-am propus

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: il sustin pe Tudose pentru functia de premier ca atunci cand l-am propus

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac. continuă pe Antena3

RASTURNARE DE SITUATIE in SCANDALUL URIAS din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Presedintele CCR s-a antepronuntat in dosarul Bombonica in care este judecat Liviu Dragnea: Asta-i coruptie? Asta-i abuz in serviciu

Presedintele Curtii Constitutionale da, deja, in nume propriu, o sentinta in procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigarea la abuz in serviciu.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau.

Mihai Tudose, despre relatia cu Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit

Relatia lui Mihai Tudose cu Liviu Dragnea a inceput sa scartaie. Premierul spune ca nu are ce sa ii reproseze liderului PSD, insa relatia lor nu este intr-un moment fericit in acest moment.

Mihai Tudose a confirmat tensiunile dintre el si Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a recunoscut ca exista tensiuni intre el si presedintele PSD, Liviu Dragnea si pare sa creada ca in spatele unui sondaj realizat de institutul sociologului Mihai Pieleanu se.

Mihai Tudose anunta posibila ruptura de Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a admis luni seara ca exista probleme in relatia pe care o are cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce seful sau pe linie de partid negase existenta unor astfel de probleme.

Liviu Dragnea si Marius Pieleanu: Sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Guvernul Tudose nu a fost comandat de PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, si sociologul Marius Pieleanu au declarat luni ca sondajul Avangarde prezentat vineri de Pieleanu la Antena 3 nu a fost comandat de PSD. Reamintimc a sondajul arata o prabusire a increderii in guvernul Tudose in doar o luna.

UPDATE Tudose, dupa intalnirea cu Dragnea si alti lideri PSD: Vom stabili impreuna remaniabilii, la CEx

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au facut declaratii foarte scurte dupa intalnirea avuta la sediul partidului, fara a da numele ministrilor pe care premierul ar vrea sa ii remanieze si fara a raspunde la intrebarile presei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )