Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Pensionarii vor primi pensii mai mari, incepand cu 1 august

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Pensionarii vor primi pensii mai mari, incepand cu 1 august

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook ca, de la 1 august, pensionarii se vor bucura de pensii mai mari. continuă pe România Liberă

Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat la inceputul sedintei de vineri, ca familiile militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi mai multe tipuri de ajutoare. De ajutoare vor beneficia si copiii a doi militari, Emilian-George Catana si Petre Cristian Toader, care vor beneficia de pensii si burse de studii.

Liviu Dragnea despre desfiintarea Pilonului II de pensii: O prostie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca este o prostie desfiintarea pilonului II de pensii, potrivit Agerpres. Intrebat cum comenteaza declaratia ministrului propus al Finantelor, Ionut Misa, dupa audierile din Parlament, conform careia Guvernul va desfiinta pilonul II de pensii, Liviu Dragnea a spus: O prostie.

Liviu Dragnea, despre desfiintarea pilonului II de pensii: Noul ministru al Finantelor a inceput cu stangul, a raspuns la alta intrebare / Nu se intampla cat suntem noi la guvernare

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, dupa investirea guvernului, ca nu se pune problema desfiintarii pionului II de pensii, asa cum anutase ministrul desemnat pentru Finante, Ionut Misa.

Liviu Dragnea, despre impozitul pe cifra de afaceri: Companiile mari multinationale raporteaza profit mai mic decat firmele mici romanesti. Guvernul e obligat sa verifice care sunt cauzele, nu cred ca in Romania vin doar cei care nu stiu sa faca afaceri

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, dupa investirea Guvernului Tudose, raspunzand unei intrebari legate de masura prevazuta in noul program de guvernare ce prevede inlocuirea impozitului pe profit cu un impozit pe cifra de afaceri, ca guvernul e obligat sa verifice de ce companiile mari multinationale, care au cifre de afaceri mai mari, raporteaza profituri impozabile mai mici decat firmele mai mici, romanesti. Sa vedem cum facem ca toate firmele din Romania sa actioneze cinstit. Nu cred ca in Romania vin doar cei care nu stiu sa faca afaceri, a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea, despre desfiintarea Pilonului II de pensii: in programul de guvernare nu e previzata aceasta masura. Cine vrea, sa o faca in alt Guvern

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca ministrul desemnat al Finantelor a inceput cu stangul, dupa ce a afirmat ca Pilonul II de pensii va fi desfiintat, precizand ca nu are obisnuinta sa vorbeasca cu atat de multi oameni care pun intrebari in acelasi timp.

Ionut Misa a fost EUFORIC! Liviu Dragnea refuza inca sa il DEMITA pe noul ministru de Finante (VIDEO)

Un adevarat scandal a fost lansat pe scena politica din Romania dupa ce ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat desfiintarea pilonului II de pensii. Atat presedinele PSD, Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea, despre pierderile raportate de traderii de cereale: Asemenea practici trebuie sa inceteze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca practicile marilor traderi de cereale care raporteaza pierderi an de an in pofida rulajelor mari trebuie sa inceteze. Asemenea practici trebu.

Liviu Dragnea lauda abilitatile premierului desemnat: Mihai Tudose este un manager pe care il consider bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca premierul desemnat, Mihai Tudose, este un manager bun, dar ca ramane sa isi demonstreze abilitatile prin modul in care va gestiona actul de guvernare.

Liviu Dragnea isi face praf oamenii pentru care a garantat: Guvernare proasta si mincinoasa

Liviu Dragnea a recunoscut in discursul tinut in plenul Parlamentului, cu ocazia votului privind investirea guvernului Mihai Tudose, ca partidul si coalitia pe care PSD o conduce si-a dat jos propriul gu.

Liviu Dragnea il acuza pe Sorin Grindeanu de minciuna (VIDEO)

Cu ocazia anuntarii componentei noului guvern ce va fi condus de Mihai Tudose, Liviu Dragnea nu a ratat ocazia pentru a lansa un atac la adresa fostului premier pe care l-a instalat in functie in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )