Libnet.ro
UNICEF

11:31

Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce judecatorii i-au respins contestatia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce judecatorii i-au respins contestatia

Curtea de Apel Bucuresti a respins astazi, ca neintemeiata, contestatia depusa de Liviu Dragnea la executarea pedepsei la care a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider al PSD solicitand sa fie eliberat din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal. continuă pe Ziarul Bursa

Anunt de ultima ora: Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv contestatia formulata de fostul lider al PSD (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, vineri, ca a respins definitiv ca neintemeiata contestatia formulata de Liviu Dragneaimpotriva deciziei luate de Tribunalul Bucuresti in luna iunie, cand la randul ei.

Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins contestatia

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare. Decizia este definitiva.

Liviu Dragnea ramane in penitenciar - decizie definitiva

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat in mai 2019 la trei ani si jumatate de inchisoare - ramane in inchisoare, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Hotararea instantei este definitiva.

Cate zile de libertate a castigat Liviu Dragnea pana la abrogarea Legii recursului compensatoriu

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins, vineri, contestatia, iar decizia este definitiva. Fostul lider PSD a solicitat de mai multe ori sa fie eliberat din inchisoare pe motiv.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Liviu Dragnea pentru a fi eliberat din inchisoare in 2021

Liviu Dragnea,condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, ramane dupa gratii dupa ce Curtea de Apel i-a respins recursul la cererea de eliberare din inchisoare. El trebuie sa.

LIVIU DRAGNEA, IN INSTANTA: Am fost trimis la inchisoare total nevinovat

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare astazi pe o contestatie depusa de Liviu Dragnea la executarea pedepsei la care a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider PSD solicitand sa fie eliberat din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

Liviu Dragnea afla maine daca iese din penitenciar. Sunt sanse mari ca fostul lider PSD sa mearga acasa!

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din inchisoare. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, afla joi, 20 august 2020, decizia definitiva din partea judecatorilor. Ar putea scapa din inchisoare chiar maine!.

Curtea de Apel Bucuresti judeca joi noua cerere de eliberare a lui Liviu Dragnea. Argumentele avocatilor

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea de eliberare depusa de Liviu Dragnea, condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta din urma cere eliberarea din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din penitenciar

Fostul lider PSD Liviu Dragnea - condamnat definitiv in mai 2019 la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman - face o noua incercare de a iesi din penitenciar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )