Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea ramane in penitenciar - decizie definitiva

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea ramane in penitenciar - decizie definitiva

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat in mai 2019 la trei ani si jumatate de inchisoare - ramane in inchisoare, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Hotararea instantei este definitiva. continuă pe Hotnews

Anunt de ultima ora: Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce judecatorii i-au respins contestatia

Curtea de Apel Bucuresti a respins astazi, ca neintemeiata, contestatia depusa de Liviu Dragnea la executarea pedepsei la care a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider al PSD solicitand sa fie eliberat din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv contestatia formulata de fostul lider al PSD (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, vineri, ca a respins definitiv ca neintemeiata contestatia formulata de Liviu Dragneaimpotriva deciziei luate de Tribunalul Bucuresti in luna iunie, cand la randul ei.

Cate zile de libertate a castigat Liviu Dragnea pana la abrogarea Legii recursului compensatoriu

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins, vineri, contestatia, iar decizia este definitiva. Fostul lider PSD a solicitat de mai multe ori sa fie eliberat din inchisoare pe motiv.

Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins contestatia

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare. Decizia este definitiva.

Liviu Dragnea afla maine daca iese din penitenciar. Sunt sanse mari ca fostul lider PSD sa mearga acasa!

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din inchisoare. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, afla joi, 20 august 2020, decizia definitiva din partea judecatorilor. Ar putea scapa din inchisoare chiar maine!.

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din penitenciar

Fostul lider PSD Liviu Dragnea - condamnat definitiv in mai 2019 la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman - face o noua incercare de a iesi din penitenciar.

CURTEA DE APEL BUCURESTI Decizie asteptata in cazul contestatiei depusa de Liviu Dragnea

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa decida astazi, daca Liviu Dragnea va fi eliberat sau nu in urma contestatiei depusa la instanta respectiva de fostul lider al PSD. Acesta a sustinut, ieri, in fata judecatorilor ca este detinut ilegal, deoarece a fost condamnat in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman de un complet nespecializat pe fapte de coruptie.

Liviu Dragnea, lovitura devastatoare. Curtea de Apel a luat decizia dura

In urma cu cateva zile, membrii de partid, loiali fostului lider PSD, Liviu Dragnea, printre care si Codrin Stefanescu, anuntau pe retelele de socialiare ca Liviu Dragnea este tot mai aproape de libertate, si ca avocatii fostului sef PSD gasisera o eroare judiciara care ar putea anula condamnarea sa. Astazi fostul lider a primit decizia .

Liviu Dragnea, la ultima incercare pentru eliberare conditionata: Sunt o persoana privata de libertate Curtea de Apel a ramas in pronuntare

UPDATE, 20 august, ora 14 Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, joi,pe contestatia depusa de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD afost adus de la Penitenciarul Rahova si introdus in sala d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )