Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera. continuă pe Hotnews

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu. Are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in continuare de sustinerea sa totala.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

VIDEO Liviu Dragnea: Eu ma consider o persoana foarte cinstita/ Tinta a fost si ramane PSD-ul/ Premierul are toata sustinerea mea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca se considera o persoana foarte cinstita, condamnata pe marginea unui dosar politic. El a afirmat ca face apel la calm si ca tinta a fost si ramane PSD-ul, atunci cand a fost intrebat cum se simte avand in vedere ca exista de cinci zile pancarte care il vizeaza la proteste. Dragnea a declarat si ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze si ca Sorin Grindeanu are sustinerea sa totala, precizare facuta in contextul in care Dragnea si Grindeanu nu au stat impreuna la declaratiile de dupa sedinta PSD si au venit separat la aceasta.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Premierul Grindeanu si ministrul Iordache vor discuta joi sau vineri. I-am spus prim-ministrului ca decizia in ceea ce-l priveste pe seful Justitiei ii apartine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Justitiei, Florin Iordache, vor avea o discutie, joi sau vineri, iar ca decizia in ce priveste schimbarea sau nu din functie a lui Iordache ii apartine sefului Guvernului.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul.

Liviu Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce sa demisioneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze in urma amplelor proteste din tara, iar dupa ce motiunea de cenzura va fi votata in Parlament, premierul Sorin Grindeanu va anunta daca il demite pe.

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor.

DOCUMENT Ce arata stenograma sedintei de guvern in care a fost adoptata OUG 13: Florin Iordache a strecurat subiectul in sedinta, premierul Grindeanu nu s-a impotrivit

Guvernul a aprobat desecretizarea stenogramei de la sedinta de guvern in care a fost aprobata OUG 13, pentru modificarea Codului Penal. In stenograma se vede cum ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca vrea sa introduca trei noi proiecte sumplimentare fata de ordinea de zi stabilita, iar premierul Grindeanu nu a intrebat decat daca are toata avizele. De remarcat ca sedinta a inceput la 21. 30, desi oficial ea fusese anuntata la 19.

Nicusor Dan: Nu participam la consultarile cu premierul Grindeanu

Nicusor Dan a declarat ca refuza orice consultare cu premierul Grindeanu in legatura cu modificarea legislatiei penale. Acesta a argumentat ca legiferarea este atributul Parlamentului si nu al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )