Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea sugereaza o legatura intre fostul ministru Gabriel Oprea si SRI

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea sugereaza o legatura intre fostul ministru Gabriel Oprea si SRI

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns, vineri, fostului ministru Ga. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile explozive ale lui Oprea: Nu stiu ce l-o fi apucat. Nu credeam ca poate sa faca o asemenea greseala

Liviu Dragnea a avut, vineri, inaintea CEx PSD, o prima reactie dupa dezvaluirile uluitoare facute de Gabriel Oprea. Liderul PSD s-a aratat surprins, precizand ca nu stie ce l-a apucat pe Oprea sa vorbeasc.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reactionat vineri la informatiile aparute potrivit carora s-ar lua in calcul varianta candidaturii la presedintie din partea partidului a Principesei Margareta. El a negat vehement.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

Banicioiu:Am inteles ca Liviu Dragnea sustine toti membrii onesti de partid, eu sunt un membru onest de partid

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, adaugand ca spera sa fie sustinut de Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )