Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, SURPRINS de declaratiile lui Frans Timmermans: imi vine greu sa cred ca ar fi spus asa ceva (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, SURPRINS de declaratiile lui Frans Timmermans: imi vine greu sa cred ca ar fi spus asa ceva (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a declarat surprins, luni, de afirmatiile pe care prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, le-a facut cu privire la discutiile purtate la Congresul Partidului. continuă pe B1

Frans Timmermans, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Nu stiu daca chiar crede ceea ce spune

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, face noi precizari cu privire la intalnirea pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni.

Digi24 Reactia deputatului PSD Catalin Radulescu, dupa avertismentul dur transmis de Frans Timmermans lui Liviu Dragnea la Congresul PES

Catalin Radulescu spune ca a avut ocazia sa-i explice personal lui Frans Timmermans cum stau lucrurile cu justitia din Romania, dar recunoaste ca nu prea a reusit. Am crezut ca atunci a inteles, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

FRANS TIMMERMANS, DESPRE DISCURSUL LIDERULUI PSD: Nu stiu daca Dragnea chiar crede ce spune

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat pentru Politico. eu ca i-a transmis foarte clar liderului PSD Liviu Dragnea ca daca doreste sa faca parte din familia socialistilor europeni, trebuie sa respecte statul de drept.

Timmermans: I-am cerut lui Liviu Dragnea sa respecte valorile noastre fundamentale

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat sambata, in plenul Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES) desfasurat la Madrid, ca i-a transmis liderului PSD Liviu Dragnea ca.

Disputa intre socialistii europeni din cauza discursului sustinut de Liviu Dragnea la congresul de la Madrid: `Putem sa inchidem ochii la acuzatiile grave de coruptie si crima organizata?`

Discursul lui Liviu Dragnea la congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid a devenit subiect de disputa intre membrii PES. Europarlamentarul Ana Gomes s-a aratat extrem de deranjata de faptul ca Frans.

VIDEO Moment extrem de jenant pentru Viorica Dancila la congresul socialistilor europeni. Frans Timmermans i-a ignorat prezenta si a evitat s-o imbratiseze

Prim-ministrul Romaniei a avut parte de un moment stanjenitor la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid, unde a fost tratata cu raceala de Frans Timmermans, unul dintre cei mai influenti politicieni din Europa.

Frans Timmermans vrea consolidarea UE si cere protejarea statului de drept

Frans Timmermans, candidatul Partidului Socialistilor Europeni PSE) pentru postul de presedinte al Comisiei Europene, a pledat pentru consolidarea Uniunii Europene, cerand protejarea sistemului statului de drept, scrie Mediafax.

Urmeaza doua saptamani critice pentru Liviu Dragnea

Pana la urma totul se plateste. Scadentele comportamentului si prostiilor politice l-au ajuns si pe Liviu Dragnea. in urmatoarele zile sau saptamani va deconta si Liviu Dragnea. Mai ales ca PSD este recunoscut ca un partid care isi devoreaza liderii. in primul rand proprii colegi isi dau seama ca Liviu Dragnea a devenit o frana puternica pentru PSD, mai ales acum in preajma alegerilor europarlamentare.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

Liviu Dragnea: Iohannis si liberalii sunt ipocriti pe tema Bugetului. Nu putem mari alocatiile de la 1 martie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a calificat luni pe seful statului, Klaus Iohannis, si pe liberali drept ipocriti, pentru ca prin atacarea la CCR a Legii bugetului de stat pe anul 2019 alocatiile pentru copii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )