Libnet.ro
UNICEF

23:15

Urmeaza doua saptamani critice pentru Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Urmeaza doua saptamani critice pentru Liviu Dragnea

Pana la urma totul se plateste. Scadentele comportamentului si prostiilor politice l-au ajuns si pe Liviu Dragnea. in urmatoarele zile sau saptamani va deconta si Liviu Dragnea. Mai ales ca PSD este recunoscut ca un partid care isi devoreaza liderii. in primul rand proprii colegi isi dau seama ca Liviu Dragnea a devenit o frana puternica pentru PSD, mai ales acum in preajma alegerilor europarlamentare. continuă pe Adevărul

Lovitura grea pentru Liviu Dragnea! Doi deputati importanti ameninta cu plecarea din partid

Mihai Popa si Mihai Mohaci, doi deputati din Brasov, ameninta cu plecarea din PSD, daca liderul Liviu Dragnea nu il va trage pe linie moarta pe Marius Dunca, actualul presedinte interimar al PSD Brasov,.

V. Ponta: Cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot. Si uite asa marii `luptatori pentru romanism` inchid ochii la ce se intampla in Ardeal

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a explicat ca, cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot si, in plus, cu atat mai mult vor cere cei de la UDMR. Si uite asa.

VIDEO Liviu Dragnea, huiduit la sfrsitul discursului sau din Congresul PES de eurodeputata socialista Ana Gomes: Afara cu coruptii!

Eurodeputatul SD Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia in cadrul Congresului PES, in care liderul PSD a spus ca dreapta a distrus Europa, a distrus multe valori, sperante, destine, iar in Romania a folosit pentru asta institutiile de forta ale statului.

Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

Intr-un discurs de vineri, sustinut la Madrid, Liviu Dragnea a acuzat dreapta europeana de manipulare si de fortare a institutiilor statului si a laudat guvernarea PSD-ALDE pentru masurile aplicate,.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

DNA a declansat un conflict de competenta si a solicitat procurorului general al Romaniei sa decida cine face ancheta Tel Drum in care este investigat liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare.

Timmermans: I-am cerut lui Liviu Dragnea sa respecte valorile noastre fundamentale

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat sambata, in plenul Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES) desfasurat la Madrid, ca i-a transmis liderului PSD Liviu Dragnea ca.

Florin Calinescu, despre prezenta lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni de la Madrid: Nu ramai tu acolo cu toata echipa ta de capsunari?

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la discursul tinut de liderul PSD Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid.

Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Paria Europei. Respins de membrii propriei familii politice si urat de majoritatea romanilor

Fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, l-a criticat sambata pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca s-a acoperit de rusine si fluieraturi in timpul Congresului socialistilor europeni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )