Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta as fi facut fara sa clipesc

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta as fi facut fara sa clipesc

Deputatul PSD Liviu Plesoianu reitereaza sambata seara ideea suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis, precizand ca acest lucru trebuia facut inca din decembrie 2016. A nu-l suspenda pe Insul. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza o natiune intreaga

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

Liviu Plesoianu, provocare pentru Klaus Iohannis

Liviu Plesoianu a reactionat la declaratiile lui Klaus Iohannis privind alegerile prezidentiale, pe care il provoaca deja la o dezbatere televizata. Iohannis: Sunt foarte optimist la alegerile.

Liviu Plesoianu a citit in stele ca va ajunge presedinte. Corespund si din punct de vedere astrologic

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, si-a anuntat intentia de a candida la prezidentialele din 2019. Plesoianu vede si semne ceresti. Astrologul Mariana Cojocaru a spus, la Antena 3, ca favorit la prezidentiale este un nativ din zodia Varsator. Liviu Plesoianu este nascut chiar in luna ianuarie.

Liviu Plesoianu, mesajul-cheie pentru candidatura la prezidentiale. Ramane cum am stabilit

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, si-a anuntat intentia de a candida la prezidentialele din 2019 si acum considera ca si astrele ii surad. Astrologul Mariana Cojocaru arata ca favorit la prezidentiale este un.

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Descoperiti. Cum dispar dosarele lui Klaus Iohannis

Unul dintre dosarele retrocedarilor in care a fost implicat presedintele Klaus Iohannis, atunci cand era primar al Sibiului, a disparut. insa nu fara urma. Andreea Sava a explicat la Descoperiti ce.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre Guvernul Romaniei sau despre premierul.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )