Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Plesoianu, provocare pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, provocare pentru Klaus Iohannis

Liviu Plesoianu a reactionat la declaratiile lui Klaus Iohannis privind alegerile prezidentiale, pe care il provoaca deja la o dezbatere televizata. Iohannis: Sunt foarte optimist la alegerile. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta as fi facut fara sa clipesc

Deputatul PSD Liviu Plesoianu reitereaza sambata seara ideea suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis, precizand ca acest lucru trebuia facut inca din decembrie 2016. A nu-l suspenda pe Insul.

Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis

Numerologul Mihai Voropchievici afirma ca presedintele Klaus Iohannis nu va lua un nou mandat la Cotroceni. Stire in curs de.

Ce s-a intamplat la nunta lui Klaus Iohannis. Dezvaluirea facuta de o ruda a cuplului prezidential

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut in timpul facultatii. Citeste si: Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis Pentru Klaus a fost dragoste la prima vedere. Carmen s-a indragostit.

Liviu Plesoianu a citit in stele ca va ajunge presedinte. Corespund si din punct de vedere astrologic

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, si-a anuntat intentia de a candida la prezidentialele din 2019. Plesoianu vede si semne ceresti. Astrologul Mariana Cojocaru a spus, la Antena 3, ca favorit la prezidentiale este un nativ din zodia Varsator. Liviu Plesoianu este nascut chiar in luna ianuarie.

Liviu Plesoianu, mesajul-cheie pentru candidatura la prezidentiale. Ramane cum am stabilit

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, si-a anuntat intentia de a candida la prezidentialele din 2019 si acum considera ca si astrele ii surad. Astrologul Mariana Cojocaru arata ca favorit la prezidentiale este un.

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Cinci legi importante au fost promulgate

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 4 ianuarie a. c. , mai multe decrete. Printre acestea, acte normative privind domeniul achizitiilor si protectia sociala a persoanelor concediate. -Decret pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )