Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Plesoianu: Colegii din PSD vor sa ma scoata din joc

România Liberă România Liberă,
Liviu Plesoianu: Colegii din PSD vor sa ma scoata din joc

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj cu subinteles pe pagina sa de Facebook. Deputatul acuza ca se vr. continuă pe România Liberă

Liviu Plesoianu face acuzatii GRAVE: Se vrea scoaterea mea din joc (FOTO)

Liviu Plesoianu acuza ca unele persoane din partid doresc scoaterea lui din joc. Deputatul a scris un mesaj cu subinteles pe pagina sa de socializare, dupa Congresul PSD. Foarte multi.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

Scenariu-bomba! Votul la alegerile din PSD ar putea fi fraudat

Scandalul din PSD ia amploare. Cu doar cateva ore inainte de congres au fost acceptate toate candidaturile rebelilor din partid. Acuzatiile continua insa sa curga. Pe langa razboiul pentur functii se.

,,Luptele interne din PSD pun curce Centenarului Marii Uniri

Florin Roman, vicepresedintele PNL a declarat, intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre, ca: Razboiul din PSD pune cruce si Centenarului Marii Uniri! Schimbarile dese de ministri ai Culturii, unde au fost schimbati toti secretarii de stat, ultimul chiar in aceasta saptamana, au generat blocarea tuturor celor 2048 de proiecte selectate de Departamentul Centenar.

Vesti bune pentru tinerii din Romania. Vor putea calatori gratis cu trenul in toata Europa

Tinerii din UE vor putea sa calatoreasca gratis cu trenul in toata Europa. Planul imbogatirii culturale ar putea schimba vietilor tinerilor. in vara anului 2018, Comisia Europeana ofera tinerilor din.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Politikix. Revolutia femeilor din PSD. Cum a devenit Liviu Dragnea idolul femeilor

Liviu Dragnea nu a dat doar flori in luna martie. Liderul PSD a impartit si functii in interiorul partidului. Opt vicepresedinti femei, plus functia de presedinte executiv, tot pentru o domana. Liviu.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Cine s-a inscris in cursa pentru functiile importante din PSD. LISTA candidatilor

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, urmeaza sa valideze lista candidatilor care vor cere votul in congresul de sambata. Nicolae Banicioiu, Ecaterina Andronescu si Viorica.

Motivul pentru care Viorica Dancila a vrut sa ajunga al doilea om din PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca, desi initial anuntase ca nu va candida pentru o functie in PSD, a primit numeroase telefoane de la lideri ai partidului care i-au transmis ca trebuie sa candideze. Am.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )