Libnet.ro
UNICEF

21:00

Politikix. Revolutia femeilor din PSD. Cum a devenit Liviu Dragnea idolul femeilor

Antena3 Antena3,
Politikix. Revolutia femeilor din PSD. Cum a devenit Liviu Dragnea idolul femeilor

Liviu Dragnea nu a dat doar flori in luna martie. Liderul PSD a impartit si functii in interiorul partidului. Opt vicepresedinti femei, plus functia de presedinte executiv, tot pentru o domana. Liviu. continuă pe Antena3

Rovana Plumb va fi sefa femeilor din PSD, dupa ce Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rova.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

Scenariu-bomba! Votul la alegerile din PSD ar putea fi fraudat

Scandalul din PSD ia amploare. Cu doar cateva ore inainte de congres au fost acceptate toate candidaturile rebelilor din partid. Acuzatiile continua insa sa curga. Pe langa razboiul pentur functii se.

,,Luptele interne din PSD pun curce Centenarului Marii Uniri

Florin Roman, vicepresedintele PNL a declarat, intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre, ca: Razboiul din PSD pune cruce si Centenarului Marii Uniri! Schimbarile dese de ministri ai Culturii, unde au fost schimbati toti secretarii de stat, ultimul chiar in aceasta saptamana, au generat blocarea tuturor celor 2048 de proiecte selectate de Departamentul Centenar.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Liviu Plesoianu: Colegii din PSD vor sa ma scoata din joc

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj cu subinteles pe pagina sa de Facebook. Deputatul acuza ca se vr.

Copiii unor GREI din PSD, numiti secretari de stat

Fiul sefului PSD din Vaslui, Dumitru Buzatu, si fiul sefului PSD din Neamt, Ioan Munteanu, au fost numiti in functii de secretari de stat de catre premierul Viorica Dancila. Deciziile au fost luate cu trei z.

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: O degringolada pe care noi nu o mai putem raporta in istoria recenta a partidului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu scandalul actual din interiorul PSD iscat chiar inainte de Congresul partidului de sambata. Tensiune in PSD este una uriasa pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )