Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liza Minnelli, din nou la reabilitare la 69 de ani

Antena3 Antena3,
Liza Minnelli, din nou la reabilitare la 69 de ani

Timpul nu iti aduce intotdeauna si intelepciunea. La 69 de ani, Liza Minnelli s-a internat din nou la reabilitare pentru a se trata de abuzul de substante. continuă pe Antena3

Liza Minnelli a ajuns la dezintoxicare! Dependenta de substante interzise la 69 de ani!

La 69 de ani, Liza Minnelli s-a internat intr-un centru de dezintoxicare, incercand sa scape de dependenta de substante interzise, cu care se confrunta deja de ani buni.

Albania scoate din nou la privatizare Albpetrol

Albania vrea sa incerce din nou, anul acesta, sa privatizeze compania energetica de stat Albpetrol si in curand va lansa licitatii pentru explorarea zacamintelor sale de titei si gaze naturale, anunta premierul Edi Rama.

Pilotul ucrainean Nadejda Savcenko a intrat din nou in greva foamei

Pilotul militar ucrainean Nadejda Savcenko, detinuta in Rusia, a intrat din nou in greva foamei, a anuntat, luni, avocatul sau, Mark Feighin, relateaza agentia Ukrinform, citata de Mediafax.

Radu Mazare, din nou la DNA. Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Radu Mazare a ajuns la DNA. A declarat ca nu stie care sunt acuzatiile, dar spune ca ar fi vorba de o reclamatie pentru un caz de incompatibilitate din 2009 a fost reclamat de ANI si Horia Georgescu.

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CC: care sunt noile propuneri

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada.

Guvernul initiaza din nou proiectul de descentralizare

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate, in prezent, de la centru, pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, dupa ce procesul a fost blocat de Curtea Constitutionala, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )