Libnet.ro
UNICEF

09:15

Locuri de munca in strainatate. Care sunt cele mai solicitate meserii in 10 tari europene

Adevărul Adevărul,
Locuri de munca in strainatate. Care sunt cele mai solicitate meserii in 10 tari europene

Agentiile Judetene de Ocupare a Fortei de Munca au disponibile sute de locuri de munca in strainatate. Oferta acestei saptamani cuprinde job-uri in 10 tari europene. Pe primul loc se afla Spania, unde, numai in agricultura, sunt necesare 800 de persoane. continuă pe Adevărul

VIDEO Care sunt cele mai ciudate modalitati prin care pot fi produse si consumate bauturile alcoolice?

Videoclipul de mai jos, produs de echipa Test Tube Plus, prezinta cateva dintre cele mai neobisnuite retete folosite de-a lungul timpului atat pentru productia, cat si pentru consumul de alcool.

Adevarul Live, ora 15.00:Noutati in tratamentele stomatologice pentru cele mai frecvente probleme dentare ale romanilor

Care sunt cele mai noi solutii pentru tratarea cariilor dentare, dar si pentru umplerea eventualelor goluri dupa pierderea dintilor? Care sunt cele mai importante lucruri de stiut atunci cand avem nevoie de o interventie chirurgicala stomatologica? Ce tip de anestezie este cea mai buna? La toate aceste intrebari raspundem la Adevarul Live cu ajutorul medicului stomatolog Cosmin Ulman.

Solutii moderne pentru stergerea semnelor de acnee, boala care determina cele mai multe consultatii la dermatolog

Acneea reprezinta prima cauza de prezentare la dermatolog. intre 60% si 70% din consultatiile dermatologice sunt consacrate cazurilor de acnee. Deseori, pacientii ajung foarte tarziu la medic, cu cicatrici profunde, greu de tratat. Cu toate acestea exista tehnici moderne pentru stergerea semnelor de acnee, indiferent daca sunt cicatrici recente sau mai vechi.

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact.

Profesorii de la Oxford dezvaluie cum se raspunde corect la cele mai ciudate intrbari de la interviul de admitere

Universitatea Oxford a decis sa publice o parte dintre cele mai ciudate intrebari pregatite pentru interviul de admitere la celebra universitate. Sustine arheologia teoria creationista sau o desfiinteaza? sau Ar trebui limitate bonusurile bancherilor?, sunt doua exemple de care depinde implinirea visului multor adolescenti.

Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Republica Moldova se afla printre tarile cu cele mai pitoresti locuri. Padurile, care reprezinta plamanii verzi ai planetei ocupa 12% din teritoriul tarii, suprafata foarte mica in comparatie cu tarile europene.

Cele mai ciudate sinucideri din Romania

Cele mai ciudate sinucideri din Romania. Statisticile arata ca, anual, intre 10 si 15 romani din 10. 0000 isi pun capat zilelor. Cele mai multe sinucideri au loc vara si in preajma sarbatorilor. Motivele si modul in care unii aleg sa-si puna capat zilelor sunt diverse. Saracia, deceptiile in dragoste, problemele la serviciu si chiar certurile cu parintii sunt tot atatea cauze care au dus la sinucidere.

Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie: cine sunt zeitele sexului, femeile care transforma amorul in arta

Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie. Sexul joaca un rol important in viata tuturor, insa cateva reprezentante ale sexului frumos pot fi considerate, si gratie astrelor, adevarate zeite ale sexului.

Cum repari un CD zgariat: cele mai simple metode

Desi CD-urile sunt din ce in ce mai putin folosite, inca este util sa stiti cum puteti repara un disc zgariat. CD-urile din prezent sunt construite pentru a rezista in conditii dificile. Odata cu trecerea timpului, gradul de utilizare din ce in ce mai mare poate duce la aparitia unor zgarieturi. in acest fel, sunt [] Cum repari un CD zgariat: cele mai simple metode Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca o femeie la prima intalnire, in opinia barbatilor

Prima intalnire dintre un barbat si o femeie poate fi punctul de pornire al unei relatii fericite, daca lucrurile merg bine, iar cei doi se plac. Care sunt insa lucrurile pe care barbatii le apreciaza la o femeie la primul rendez-vous?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )