Libnet.ro
UNICEF

13:15

Locuri superbe din Romania pe care poti sa le vizitezi in zilele caniculare

Antena3 Antena3,
Locuri superbe din Romania pe care poti sa le vizitezi in zilele caniculare

Gradele din termomentru arata temperaturi ridicate si suntem indemnati sa cautam locuri cat mai placute. Daca doriti sa mergeti altundeva decat pe litoral, va propunem cateva locuri pline de frumusete s. continuă pe Antena3

Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Desi multi ani a fost pereceputa drept o statiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresion.

Charlie Hebdo, editorial despre cretinii de romani: Romania, care ne-a dat comici precum hazliul Mircea Eliade sau mascariciul Cioran s-a suparat pe Franta

Caricatura din revista de satira Charlie Hebdo despre castigatoarea de la Roland Garros continua sa provoace controverse. Dupa ce opinia publica din Romania a reactionat dur, acuzandu-i pe franezi ca au.

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si cei ai Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica si Gaze Naturale HETA) din Ungaria au convenit sa incheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din cele doua tari, care, in opinia celor doua asociatii, necesita nu numai implicarea autoritatilor in domeniul energiei, ci si o cooperare intre asociatiile furnizorilor.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Comisia Europeana, prima reactie la situatia din Romania: Urmarim cu ingrijorare. Vom examina legislatia

Oficialii de la Bruxelles se arata ingrijorati de situatia din Romania. Christian Wigand,purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru Stirile Pro Tv ca lupta impotriva.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate. Instanta a decis ca tanara de 20 de ani sa fie pusa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Alerta meteo: Fenomenele extreme fac ravagii in Romania! Care vor fi cele mai afectate zone in perioada urmatoare...

Romania este afectata tot mai des de fenomene meteo extreme. Astfel, in Capitala, de exemplu, s-a intamplat ca unele cartiere sa fie inundate dupa o furtuna puternica de cateve minute, in timp ce in alte.

Eleva din Romania care impresioneaza la competitiile de sah. A inceput sa joace la 6 ani si este considerata o tanara speranta a sportului mintii la noi in tara

O tanara din Botosani este una dintre sperantele sahului romanesc. Are 17 ani si face performanta la majoritatea competitiilor de sah din tara, reusind sa impresioneze prin stilul sau, dar si prin rapiditatea mutarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )