Libnet.ro
UNICEF

05:30

Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: A fost ca o penitentapentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente

Antena3 Antena3,
Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: A fost ca o penitentapentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente

Magda Catone a povestit care a fost unul dintre cele mai grele momente din viata ei. Marea actrita s-a chinuit foarte mult sa ramana insarcinata. Cred ca este menirea femeii sa aduca un. continuă pe Antena3

Rata anuala a inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-au scumpit cu 43,2% in ultimul an, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Consumatorii de oua, unt si cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai puternic scumpirile din anul trecut. Inflatia medie a fost de 3.3%

Consumatorii de oua, unt, fructe, sau cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai mult cresterea preturilor din anul trecut, potrivit datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica. Ouale s-au scumpit cu peste 43%, transportul aerian cu aproape 24%, iar untul cu 22%. La capatul celalalt avem ieftiniri la cartofi, biletele de tren si servicii postale. E drept, potrivit celui mai recent raport privind inflatia, document provenit de la Banca Nationala, in primul trimestru al acestui an, cresterea preturilor ar putea trece de 4%, urmand ca pe parcursul intregului an, inflatia sa se consolideze la valori mai mici.

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti.

WTA analizeaza tabloul de la Australian Open: Simona Halep are cel mai greu traseu!

Favorita numarul a competitii feminine de la Antipozi are nevoie de sapte victorii pentru a castiga primul Grand Slam al carierei.

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

VIDEO Tottenham - Everton 4-0/ Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator al lui Tottenham in Premier League

Tottenham s-a impus categoric in meciul disputat pe teren propriu contra lui Everton, scor 4-0, in etapa cu numarul XXIII din campionatul Angliei. Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator in Premier League din istoria lui Tottenham: are 98 de goluri, cu unul mai mult decat Teddy Sheringham.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

VIDEO Africa de Sud: Magazinele HM, distruse de manifestanti / Acestia protesteaza fata de o fotografie cu un baietel de culoare si sloganul cea mai misto maimuta din jungla

Politia din Africa de Sud a fost nevoita sa intervina pentru a indeparta manifestantii care distrugeau magazinele gigantului suedez HM din Johannesburg din cauza unei reclame controversate cu un copil de culoare, scrie Guardian. O fotografie de pe site-ul companiei cu un baietel cu un hanorac si cu sloganul cea mai misto maimuta din jungla a provocat indignare in toata lumea.

Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

Yang Huiyan, cea mai bogata femeie din China, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana de tranzactii bursiere. Dupa cresterea inregistrata de fondatorul Amazon. com,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )