Libnet.ro
UNICEF

00:07

Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, lanseaza un nou single We got the power

Devorator Monden Devorator Monden,
Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, lanseaza un nou single We got the power

Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, are un nou single, numit We got the power, extras de pe albumul Heal! Loreen a speculat momentul si a decis sa lanseze o noua piesa, cu doar doua zile inaintea marii finale a concursului Eurovision, unde artista este asteptata sa inmaneaze trofeul Eurovison 2013 artistului care va face cea mai . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Alex Velea lanseaza un nou single E marfa tare

Alex Velea implineste astazi 29 de ani, iar pentru a le multumi fanilor sai pentru toate urarile frumoase primite pe Facebook, artistul le-a oferit cadou noul sau single E marfa tare! Va multumesc mult pentru urari! Am si eu un cadou pentru voi, e vorba de noul meu single, iar acesta se poate asculta .

Anna Lesko surprinde si incanta cu un nou single: Lamour

Anna Lesko lanseaza un nou single plin de mult romantism si senzualitate, care se nunmeste Lamour. Contextul e simplu: aventura incepe dimineata, o straduta la Paris, primele raze de soare ce zvanta urmele ploii de peste noapte. Tu si persoana iubita. O zi de vara ratacind prin capitala iubirii ce culmineaza cu un rendez-vous sub .

Tell Me When You Ready, cel mai nou single Flo Rida Future

Dupa succesul pe care l-a avut cu cel de-al patrulea album, Wild Ones, Flo Rida a intrat din nou in studio, unde pregateste cel de-al cincilea material al lui. Cu toate ca artistul nu a precizat numele noului album si nici data de lansare, Flo Rida le-a dezvaluit fanilor lui primul single extras de pe .

FRESH! Arsenium revine cu un nou single dance Aquamarina ft. Janyela

Va era dor de Arsenium ex. O-Zone? Artistul revine in peisajul muzical, dupa o pauza destul de lunga, cu un single nou, o colaborare dance cu Janyela - Aquamarina. Janyela e de profesie model, originara din Republica Moldova si stabilita in Italia. Solistul a marturisit ca fata are o voce foarte dulce si ca au .

Stefan Banica a lansat cel mai nou single si un super-videoclip, alaturi de Pacha Man: Alerg printre stele

Stefan Banica, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita cu Pacha Man. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )